To je to što me zanima!

Legendarni Španjolac prekida karijeru kako bi se posvetio poboljšanju mentalnog zdravlja

Rubio je vođa reprezentacije Španjolske i 2019. je predvodio 'furiju' u osvajanju svjetskog zlata. Upravo je Rubio proglašen najboljim igračem prvenstva
Vidi originalni članak

Legendarni španjolski košarkaš Ricky Rubio (32) privremeno će prekinuti karijeru kako bi se usredotočio na poboljšanje mentalnog zdravlja.

- Odlučio sam privremeno prekinuti karijeru kako bih se pobrinuo za mentalno zdravlje. Zahvaljujem se Španjolskom košarkaškom savezu, koji je prihvatio moju odluku - stoji u priopćenju košarkaša.

Rubio je vođa reprezentacije Španjolske i 2019. je predvodio 'furiju' u osvajanju svjetskog zlata. Upravo je Rubio proglašen najboljim igračem prvenstva, a na Olimpijskim igrama u Tokiju postao je igrač s najviše postignutih koševa protiv reprezentacije SAD-a, s 38 koševa.

RAZOČARAO JE MNOGE Jokić neće nastupiti na SP-u, Srbi ljutiti: 'Majstore, idi igraj za Amere. Povedi si i konja...'

Svoju odluku Rubio je donio uoči Svjetskog košarkaškog prvenstva koje se od 25. kolovoza do 10. rujna održava na Filipinima, Japanu i Indoneziji.

- Molim vas za privatnost kako bih se mogao suočiti s problemima u ovim trenucima i da mogu dati nove informacije kada će za to biti vrijeme.

FIBA ODLUČILA Kataru domaćinstvo Svjetskog košarkaškog prvenstva 2027.

Rubio je inače član NBA momčadi Cleveland Cavaliersa. Prethodne dvije sezone proveo je uglavnom oporavljajući se od teške ozljede puknuća križnih ligamenata na lijevom koljenu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare