To je to što me zanima!

Borio se s Cro Copom i Stipom: Overeem opet stiže u Zagreb...

Bivši prvak K-1, Dreama, Strikeforcea, a danas član teške kategorije UFC-a Alistair 'The Reem' Overeem dolazi u Zagreb. U dvorani American Top Teama održat će seminar i družiti se s fanovima
Vidi originalni članak

Alistair Overeem stiže u Zagreb!

Ljubitelji slobodne borbe legendarnog Nizozemca moći vidjeti u u srijedu, 8. svibnja.

'The Reem' će održati trening seminar, a zatim i druženje s fanovima u dvorani American Top Teama u Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu.

Ovo nije prvi put da će legendarni Nizozemac imati seminar u Zagrebu jer je prije devet godina sa bratom Valentijom također održao borilački seminar.

Seminar će održati nakon dvije pobjede u UFC-u. Nakon dva vezana poraza protiv Ngannoua i Blaydesa uspio se vratiti pobjedama protiv Pavlovicha i Oleynika pa bi mu sljedeći protivnik mogao biti neko 'zvučniji'.

Borio se Overeem i sa Mirkom Filipovićem u Dreamu, ali je meč bio prekinut i završen bez pobjednika nakon što je Nizozemac par puta pogodio Cro Copa u međunožje.

Izgubio je od Stipe Miočića 2016. u borbi za titulu teške kategorije UFC-a. Tada su mnogi najavljivali da će Overeem srušiti Stipu, ali na kraju je Stipe pobijedio nokautom. Overeem je uglavnom bježao po ringu, ali nije iskoristio veliku priliku nakon što je imao Stipu u nokdaunu.

Seminar traje od 17 do 18.30 dok će se druženje s fanovima održati od 18.30 do 19 sati, a za sudjelovanje na treningu potrebno se prijaviti na mail organizatora te to doplatiti 30 eura, odnosno otprilike 220 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mexpert 08.05.2019.

    o čemu će držati seminar ????? kako se dopingirati i biti neotkriven...ili kako se bježi po ringu...mislim da još dan danas sanja Miočića i bježanje po ringu

  • ninorasic 07.05.2019.

    Trening seminar a lik je poznati steroid user

  • 07.05.2019.

    Dođi Overeeme u Hrvatsku da ti zalijepim jednu odgojnu šamarčinu 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare