To je to što me zanima!

Legendarni trener Sube i Luke preminuo od posljedica korone

Ova 2020. godina odnijela je još jednu nogometnu legendu. U Zadru je od posljedica zaraze korona virusom preminuo Miodrag Paunović, trener koji je nogometno i pedagoški oblikovao Luku Modrića i Danijela Subašića
Vidi originalni članak

Tužne vijesti stižu i iz Zadra. U 70. je godini u Zadru od posljedica zaraze korona virusom preminuo Miodrag Paunović Miško, istinski Zadranin i trener koji je oblikovao dva hrvatska 'heroja' iz Rusije - Luku Modrića i Danijela Subašića. Nakon što mu se prošli tjedan stanje naglo pogoršalo, Miško je spojen na respirator, ali životnu je bitku izgubio.

Cijeli je život posvetio nogometu, a u još je kao junior 1968. godine postao prvotimac Zadra. Bio je i poznat kao vrhunski strijelac te je tad karijeru nastavio u OFK Beogradu, zatim u kruševačkom Napretku pa se vratio u matični Zadar gdje je nakon karijere postao i trener u mlađim kategorijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A sudjelovao je u 'izgradnji' najboljih zadarskih nogometaša koji su sudjelovali u osvajanju srebrne medalje na SP-u u Rusiji, Luke Modrića i Danijela Subašića. Osim toga, sudjelovao je i u obrani Zadra kao hrvatski branitelj tijekom velikosrpske agresije, a mirovinu je dočekao u Arbanasima.

Među Zadranima je bio omiljen, ali njegova ostavština nikad neće biti zaboravljena.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dusansk 16.12.2020.

    Cistokrvni hrvat... 🤔

  • marjan2 16.12.2020.

    od korone. kakooooo da ne👍

  • ćumpe 16.12.2020.

    počivao u muru božijem

Komentiraj...
Vidi sve komentare