To je to što me zanima!

Partizan želi Zadru 'ukrasti' najboljeg igrača ABA lige?

Najbolji igrač Zadra teško će ostati na Višnjiku jer ono što je odigrao prošle sezone, u kojoj je bio MVP ABA lige s 22 koša, 9,8 skokova i 6,4 asistencije u prosjeku, previše je dobro da ga Zadar može zadržati
Vidi originalni članak

Kako to bude obično u ovo ljetno doba, dok i oni najbogatiji još uvijek kompletiraju rostere za novu sezonu, a oni manje bogatiji su na čekanju, puno informacija može proći košarkaškim tržištem. Pa i nova iz susjedstva da Željko Obradović i Partizan žele Luku Božića.

KOŠARKAŠKI TRANSFERI Zadar zadržao Žganeca, Gnjidić ide na kaljenje u KK Split... CILJ JE ISTI Prvak ostaje! Danijel Jusup potpisao novi ugovor sa Zadrom

Najbolji igrač Zadra teško će ostati na Višnjiku jer ono što je odigrao prošle sezone, u kojoj je bio MVP ABA lige s 22 koša, 9,8 skokova i 6,4 asistencije u prosjeku, previše je dobro da ga Zadar može zadržati u okviru svoga proračuna. I ponuditi nešto zbog čega bi Božić odustao od puno boljih ponuda. A bit će ih.

Sad, je li mu euroligaš Partizan uistinu i pripremio... Svakako, Beograđani moraju dopuniti momčad u kojoj više nisu Dante Exum, Yam Madar, Ioannis Papapetrou, Mathias Lessort. U Beogradu su stigli Ognjen Jaramaz i Mateusz Ponitka.

Božić se ranije nije snašao kada je iz Zadra 2019. odlazio u jaku Budućnost, nakon koje se morao "resetirati". U Partizanu bi ga dočekala još veća konkurencija i zato će morati dobro odvagnuti bez obzira koliko god bio atraktivan zov suradnje s Obradovićem. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • axl44 14.07.2023.

    ABBA liga... dobro da nije Rolling Stones liga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare