To je to što me zanima!

Nekad i sad: Kličkove borbe nisu ni sjena 'Trilera u Manili'

Razočarani borbom između Vladimira Klička i Alexa Leapaija, prisjetili smo se jednog od najboljih mečeva u povijesti između Muhammada Alija i Joea Fraziera...
Vidi originalni članak

Meč između Vladimira Klička i Alexa Leapaija mnoge je po tko zna koji put u modernom dobu boksa ostavio razočarane. Mlađi od dvojice braće Kličko deset godina nije poražen i svoje titule po WBA , IBF , WBO te IBO verzijama obranio je s takvom lakoćom da je borba pred 12.000 gledatelja u dvorani u Oberhausenu bila samo jedan malo jači trening za velikog ukrajinskog borca.

Mnogi su mišljenja kako je australski borac Alex Leapai u potpunosti tehnički i taktički nedorastao Kličku i veliki broj zaljubljenika u ovaj sport volio bi, kada bi to bilo moguće, vidjeti kako bi Vladimir prošao u borbi s recimo Joeom Louisom , Mikeom Tysonom u njegovom naponu snage, ili pak Muhammadom Alijem .

Pogledajte kako su se neki od spomenutih nekadašnjih prvaka i velikana boksa pripremali za svoje borbe i kako je izgledao veliki sraz primjerice Sugar Ray Leonarda i Thomasa Hearnsa , ili pak legendarni ' Triler u Manili ' između Muhammada Alija i Joea Fraziera .

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Ahileja 04.05.2014.

    Boks je veliki biznis a Kličko svojim fizičkim predispozicijama nema za sada premca. On je svojom visinom i rasponom ruku neuhvatljiv.

  • shinigami8 29.04.2014.

    prestat gledat boks i bok..

  • mariokempes 28.04.2014.

    haha kako su jadni ovi kličkićevi fanboyevi kako li ga samo brane lol.kličko je najbolji samo zato jer je trenutna konkurencija najgora u povijesti boksa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare