To je to što me zanima!

Legendarni turski trener 'opleo' po Bebeku: 'Gospodina iz sobe moramo pitati zašto nije zvao...'

Mislio sam da će situaciju putem VAR-a provjeriti sudac kao što je to bilo u drugim slučajevima, ali nije se dogodilo. Ne znam kad se provjerava, a kad ne, bio je to čist penal za mene, rekao je slovenski veznjak
Vidi originalni članak

Sudac i VAR nisu dosudili čisti penal na Slovencu Verbič, poruka je Panathinaikosa nakon što su remizirali protiv AEK-a. Grčki klub u čijim redovima igra naš Tin Jedvaj (28) koji je zabio gol za 1-1, a utakmica je završila 2-2 nakon što je domaći AEK zabio gol iz penala zabio u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Gorka je to pilula bila za Panathinaikos na čijoj je klupi legendarni trener Fatih Terim (70), a nije mu 'sjela' odluka sudaca da u 56. minuti ni ne pozovu glavnog suca Egipćanina Mohammeda Al-Hakima da dođe pogledati snimku sporne situacije.

U VAR sobi je glavni bio hrvatski sudac Ivan Bebek, a upravo je on dobio 'po prstima' od Turčina čija je momčad mogla imati veliku priliku za vodstvo od 2-1 u tim trenucima. 

- Jasno je da je bio penal na Verbiču. Moramo pitati gospodina u VAR sobi zašto nije zvao suca. Ti si u VAR sobi, a nisi zvao glavnog suca da to pogleda - rekao je Terim nakon utakmice.

Zabili su gosti dvanaest minuta kasnije, ali tu prednost nisu uspjeli zadržati do kraja utakmice. I Benjamin Verbič nije bio oduševljen što nije dobio penal.

- Mislio sam da će situaciju putem VAR-a provjeriti sudac kao što je to bilo u drugim slučajevima, ali nije se dogodilo. Ne znam kad se provjerava, a kad ne, bio je to čist penal za mene - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Vladovladić_2 15.01.2024.

    Da je igrao Dinamo bilo bi penala kao u Osijeku.

  • Palmanova 15.01.2024.

    Kaze mi kolega iz Grcke da je PAO posudio iz Fenera turcina Samet Akyadin,prvi (!?)turcin ikad koji ce igrat u 1.ili 2.grckoj ili 1.ciparskoj ligi.u turskoj igraju 8 grka.ne vole turke u grckoj kaze

  • mars7 15.01.2024.

    koliko je samo sudio u hnlu gresaka za dinamo otvoreno sudioi

Komentiraj...
Vidi sve komentare