To je to što me zanima!

Legendarni Vucov: Hrvati nas podcjenjuju? Njihov problem...

Hrvati su nogometna nacija i dokazana sila. U reprezentaciji bivše SFRJ glavni su igrači bili iz Hrvatske, rekao je Ivan Vucov (74), Bugarin koji je bio i trener Hajduka
Vidi originalni članak

Ivan Vucov, veliki bugarski nogometni trener koji je dvije godine proveo na klupi Hajduka, za bugarske je medije najavio utakmicu protiv Hrvatske u petak. Dvaput je Vucov bio na klupi Bugarske, a "bile" je vodio od 1987. do 1989.

- Hrvati su nogometna nacija, dokazana nogometna sila. U reprezentaciji bivše Jugoslavije dio vodećih igrača bili su Hrvati, braća Vujović, Prosinečki, Boban. Hrvatska danas ima igrače iz najboljih svjetskih klubova - kaže 74-godišnji Vucov. 

Hrvatska u Sofiji igra u petak u 20.45 sati.

- Hrvatska ima prednost. Modrić je u Realu, Rakitić u Barceloni, Mandžukić u Atleticu... Hrvati su tehnički jaki, nisu grubi i ne jurišaju. Igraju pametno. Neće nam biti lako. A ako nas podcjenjuju, to je njihov problem. Mi ne smijemo podcijeniti naše igrače. Ako budu napravili ono što njihov trener traži od njih, bit će dobro - rekao je Vucov.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Damba03 10.10.2014.

    Tako je. Nogometna nacija & sila. Baš to danas navečer očekujem od vas vidjeti na travnjaku. Idemo po 3 boda ;-)

  • bembač 10.10.2014.

    Nema lavabo! :)

  • Penzić62 10.10.2014.

    Ni jednom riječi naši reprezentativci ni vodstvo reprezentacije nije podcjenilo Bugare , to rade samo novinari Hrvatskih medija i tako dodatno motiviraju današnjeg supanika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare