To je to što me zanima!

Legendo, drži se: Peléova kći je objavila dobre vijesti iz bolnice

Ništa ga ne boli, dobroga je raspoloženja, samo ga ljuti što smije jesti samo mekanu hranu, objavila je kći brazilske nogometne legende uz fotografiju nasmiješenog Peléa
Vidi originalni članak

Brazilska nogometna legenda, 80-godišnji Pelé spreman je napustiti odjel intenzivne njege u bolnici u Sao Paulu.

Na njemu se nalazi zbog operativnog zahtjeva kojim su mu prošlog tjedna odstranili sumnjivi tumor debelog crijeva, objavila je njegova kćerka Kely Nascimento putem društvenih mreža.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Dobro se oporavlja nakon operacije. Ništa ga ne boli, dobroga je raspoloženja, samo ga ljuti što smije jesti samo mekanu hranu", objavila je Kely Nascimento.

Peléova kćerka dodala je kako bi slavni igrač, trostruki svjetski prvak, na kućno liječenje mogao biti pušten za dan-dva.

Početkom mjeseca Pelé je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede koje ranije nije mogao obaviti zbog pandemije korona virusa. No po dolasku su ga zadržali i dugo vremena nije bilo poznato iz kojih razloga je toliko dugo ostao u bolnici i zašto su sumnjali u njegovo zdravlje.

Neki brazilski mediji u posljednje su vrijeme objavljivali kako su se pojavili zdravstveni problemi koje su slučajno otkrili tijekom pregleda, a potom je sam Pelé u ponedjeljak novom objavom otkrio o čemu se radi.

"U subotu sam bio na operaciji kako bi liječnici uklonili tumor koji se pojavio na debelom crijevu", objavio je Pele koji je u posljednje vrijeme ionako krhkog zdravlja zbog čega je često išao u bolnice.

Najopasnije je, barem do sada, izgledala teška infekcija mokraćnog sustava ili, pak, depresija o kojoj su pisali tamošnji mediji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hasky1982 14.09.2021.

    Drži se Pele, ozdravi ti nama da možeš i dalje zabijati golove i pojačati svoju statistiku 👍😉

  • Slender 14.09.2021.

    Najveća prevara od igrača ikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare