To je to što me zanima!

Legia potvrdila: Klafurić ostaje na klupi, a stiže i trener Gorice

Klafurić je trener Legije od travnja 2018. godine. Preuzeo je klub na kraju sezone i pobijedio u sedam od osam utakmica osvojivši prvenstvo i kup. Sa sobom dovodi i donedavnog trenera Gorice Ivana Preleca
Vidi originalni članak

Nakon niza sjajnih rezultata na klupi najjače poljske momčadi, Dean Klafurić impresionirao je vodstvo kluba i zaradio novi jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još godinu dana, potvrdio je aktualni poljski prvak Legia Varšava!

Klafurić sa sobom vodi i donedavnog trenera HNK Gorice Ivana Preleca, koji će raditi u ulozi asistenta.

- Dean Klafurić je preuzeo Legiju u teškom trenutku i vodio nas je do duple krune - prvenstva i kupa. Imali smo priliku upoznati njegov stil igre, njegove taktičke vještine. Poznaje momčad i ima dobar odnos s igračima. Sve to učinilo ga je jednim od kandidata za trenera Legije iduće sezone. Uvjerio nas je da je stvorio razvojni plan za momčad u skladu s našim mogućnostima i očekivanjima, kao i u skladu s vizijom razvoja kluba. Imali smo nekoliko kandidata s kojima smo održali poodmakle pregovore, ali nakon posljednjeg sastanka s Deanom odlučili smo da će ostati trener Legije iduće sezone. Želim mu svu sreću i uvjeravam vas da će imati punu potporu kluba u postizanju ciljeva - rekao je predsjednik Legije iz Varšave Dariusz Mioduski.

Klafurić je trener Legije od travnja 2018. godine. Preuzeo je klub na kraju sezone i pobijedio u sedam od osam utakmica osvojivši prvenstvo i kup.

Sa sobom dovodi i sada već bivšeg trenera Gorice Ivana Preleca, koji je izborio ulazak u Prvu HNL. Službena press konferencija predstavljanja hrvatskog dvojca za narednu sezonu održat će se u utorak u 10 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ursus Warszawa 04.06.2018.

    Zasluženo ! Čestitke

  • LtHubertGruber 04.06.2018.

    Sretno Prela!!!!

  • ciLa 04.06.2018.

    Malo nas je al nas ima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare