To je to što me zanima!

Leicester je sve bliže ostanku: Trica N'castleu, Krami 12 min.

Andrej Kramarić nije bio u naslovnoj ulozi nove Leicesterove pobjede, ali "lisice" su i bez njegova doprinosa uvjerljivo svladale Newcastle United 3-0 i približile se ostanku
Vidi originalni članak

Nevjerojatna pozitivna serija nogometaša Leicester Cityja nastavila se nakon poraza od novog prvaka Chelseaja. "Lisice" su u prvoj utakmici 35. kola Premiershipa svladale Newcastle 3-0 na svom King Poweru.

Samo 36 sekundi bilo je dovoljno domaćinu da povede. Marc Albrighton ubacio je iz kornera, a José Leonardo Ulloa na prvoj stativi glavom zakucao loptu u mreži. Već u 17. minuti stigao je novi gol u mreži "svraka". Albrighton je ponovno bio asistent, ovaj put nakon slobodnjaka, a egzekutor Wes Morgan.

Definitivna potvrda pete pobjede Pearsonove momčadi u posljednjih šest utakmica stigla je u 48. minuti, kad je Ulloa iz penala postavio konačnih 3-0. Do kraja su "svrake" stigle dobiti dva crvena kartona; Mike Williamson dobio je drugi žuti u 62., a Daryl Janmaat u 90.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić ušao je u igru 12 minuta prije kraja za Leicester koji zasad drži 16. mjesto s 34 boda, četiri više od opasne zone. Newcastle ima bod više i 14. je.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 02.05.2015.

    pustite vi to, nije neka usporedba, ali tako je i modric kad je stigao u real... treba biti strpljiv, raditi i najbitnije sabrat se u glavi ( velik je to pritisak, nikog ne znas, ocekuje se puno od tebe).. sve ce to sjest na svoje mjesto

  • Lyoto 02.05.2015.

    vardy i ulloa iskoristili svoje prilike a on nije, tako je to po vecim ligama jer nemas 10 kredita kao u hnl-u, ako ne iskoristis svoje sanse ide klupa

  • Anchor 02.05.2015.

    Premda bih volio da Leicester ostane u Ligi, ova tvrdnja da imaju 4 boda vise bas i ne stoji; Sunderland ima samo bod manje, ali i utakmicu manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare