To je to što me zanima!

'Leko je pobjegao od mene u svlačionicu, ma, takvi su oni'

Nakon incidenta između Jerke Leke i Saše Stamenkovića uoči uzvratne utakmice 2.pretkola Lige prvaka između Dinama i Neftčija progovorio je i golman domaćina
Vidi originalni članak

Golman Neftčija, Saša Stamenković spremno odbija tvrdnje Jerka Leke da ga je pljunuo te da je vrijeđao igrače Dinama na nacionalnoj osnovi. 

Nakon susreta u Bakuu bivši golman Crvene zvezde navodno se verbalno i 'fizički' obračunao s 'modrima'.

- Jerko Leko morao bi još dugo učiti kako se ponašati kada izađe iz Hrvatske - uzvratio je na optužbe hrvatskog igrača Stamenković.

Leko je izjavio kako ga je golman Azerbajdžanaca nakon što  mu je odbio pružiti ruku čak i pljunuo. Stamenković mu se čak navodno unio u lice izazvavši gotovo tučnjavu s igračima Dinama.

Takve glasine u Bakuu potvrdio je i Ivan Krstanović koji tvrdi da im je Stamenković vikao da su ustaše i vrijeđao za vrijeme utakmice, na što se Krstanović skoro fizički obračunao s njim.

No, druga strana priče, ona Stamenkovića, naravno posve je drugačija.

- Leko je jedini igrač Dinama koji me vrijeđao u Zagrebu i malo je ljudi koji bi stoički izdržali sve te silne uvrede, a ja sam to učinio kao pravi Srbin i kao pravi Delija - ispričao je Stamenković.

- Kada sam mu prišao uoči uzvrata u Bakuu i pitao ga što ima protiv moje Srbije i moje Crvene zvezde počeo je mucati i pobjegao prema svlačionici. Mogu zamisliti kako bi bilo da se ova utakmica odigravala u Beogradu. Vjerojatno bi pobjegao sa stadiona - rekao je golman Neftčija.

- Leko je pokazao koliko je mali čovjek, a idući pout kada će htjeti 'cviliti' neka kaže ono što se zbilja dogodilo. Ma, takvi su oni...- zaključio je za 'Mondo' Stamenković ne otkrivši na što točno misli kad kaže 'oni'.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • gladijator 25.07.2011.

    Ma šta prljati ruke sa takvima! Sašice znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj! hehe

  • Antisa_1 25.07.2011.

    Leko je pokazao koliko je pametni od tebe cobane jedan!! a sto se tice obracuna fizickog to je dokaz koliko si u glavi slaba osoba i ne profi igrac !!! stani iza gola i skupljaj lopte !!!

  • Dinamo4ever_2 24.07.2011.

    Tipičan srbin - Uvijek drugi krivi, a nikad on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare