To je to što me zanima!

Leko još važe, Pokrivač će ili u Njemačku ili u Dinamo

Livorno želi Jerka Leku, Dinamo Nikolu Pokrivača, ali obojica imaju i neke druge opcije koje su im primamljivije od ovih koje su im samo rezervne
Vidi originalni članak

Ne brinem se zbog Leke i Pokrivača. Ne igraju u Monacu ali, prema mojim saznanjima, oni će uskoro potpisati za klubove iz jakih liga, rekao je Slaven Bilić, koji dvojac iz Monte Carla i dalje drži alternativama za pozicije zadnjeg veznog te desnog (Leko) i lijevog (Pokrivač) veznog. A Leko i Pokrivač do kraja tjedna mogli bi napokon saznati gdje će nastaviti karijeru.
Više nije tajna da je Leko zanimljiv Livornu, ali taj je posao ipak još daleko od gotovoga. Naime, Livorno se još treba dogovoriti s Monacom, a čak da se i to dogodi, Leko čeka još neke ponude koje bi mogle biti zanimljivije od Livorna. Nikolu Pokrivača, pak, spominju u Maksimiru, ali Monaco je prvu ponudu odbio. Nikola, također, ima dvije ponude iz Njemačke i tek ako se one ne ostvare doći će u Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jojo1901 12.08.2009.

    Talibanu-trlababalan! Nemoj komentirat članke koje ne razumiješ! Vidi se da nemaš pojima o nogometu i zato ti preporućujem da odeš komentirat na forum od zvjezdanih staza one svemirce sa čijim posterima si obljepio sobu!

  • trlababalan 12.08.2009.

    hahahaha, bas smijesno da Leko vaze ponude. A, tko ce ga kupit? Mancheste City ili Propaliteti UNited? za njega ce ponudit 99 milijuna eritrocita. Javlja Corriere dello Sport da Leko vaze ponude Rudesa, Luckog, Zapresica, Pomorca iz Kostrene, a mozda se javi i NK Valpovka; on ne valja za nista, nakon sto se vrati u Dinamo onda ce mu Mamic poput Balabana i Sokote dat 1 milijun eura otpremnine i dat ga na posudbu u NK Lucko.

  • trlababalan 12.08.2009.

    Sto dalje od Dinama. Imaju \"ponude\" ali ih nitko nece. Francuzi ih tjeraju jer ne valjaju pa ih zele uvaliti i naci novu zrtvu. Nadam se da ova dva propaliteta nece zavrsiti u Dinamu jer pun nam je kufer vise povratnika, koje strani klubovi skartiraju pa onda dodju doma i foliraju se da su \"pojacanja\"; mos mislit, taj Leko ne valja za ku..c, a slican je i Pokrivac; jos fali da vrate Simica i Drpica pa bi onda imali momcad \"skart roba iz Maksimirske sume\" kao sto su bili Balaban i Sokota koji vise ne valjaju a pobrali su milijun eura otpremnine; sad nam fali da ova dva propaliteta uzmu isto

Komentiraj...
Vidi sve komentare