To je to što me zanima!

Leko nakon utakmice: Ozljede? Neću ništa komentirati, ljut sam

Igrali smo u polufinalu Kupa i 95 posto sezone borili se za četvrto mjesto i Europu. O čemu nitko uoči sezone nije ni razmišljao. A ostale su stvari za dublju analizu, rekao je Zekić
Vidi originalni članak

Hajduk je u Koprivnici slavio 1-0 golom Mlakara i najavio dobru formu uoči finala Kupa. Slaven Belupo se ovim porazom oprostio od igre za Europu, a Ivan Leko ne može u potpunosti biti zadovoljan. Braniči Awaziem i Boreković ozljedili su se pred kraj utakmice i tako Ivanu Leki zadali probleme uočio najvažnije utakmice sezone.

KOMENTAR Leko ispunio dva cilja, treći nije. Pobjeda i čista mreža su tu, ali Borevković i Awaziem ozlijeđeni

Nakon utakmice Leko je bio zadovoljan igrom, ali ozljede su stavile pobjedu u drugi plan.

- Bili smo dobri, naša zaslužena pobjeda. Dominirali smo u prvom poluvremenu, lako smo ulazili u šanse. U drugom dijelu je Slaven odgovorio s većim presingom. Manje smo kreirali u napadu. Falilo nam je mirnoće u pasu -, rekao je Leko na press konferenciji nakon utakmice i dodao:

- Svaka čast, komplimenti mojim momcima. Igramo dobar nogomet, imamo dobar rezultat. Dobijemo Osijeka 3-0 koji je dobar. Dobiti u Koprivnici nikad nije lako. Za pet dana imamo ključnu utakmicu sezone.

SLAVEN - HAJDUK 0-1 Hajduk odmorio Livaju, Krovu i Melnjaka te šesti put u nizu nije primio gol! Slaven bez Europe...

Ukoliko se Boreković i Awaziem ne oporave do finala Kupa, Leko će imati velikih problema.

- Borevković je loše nažalost. Neću ništa reći, ljut sam kao pas, a jasno vam je i zašto. Nadam se da ozljeda Awaziema nije ozbiljna - zaključio je Leko.

Zoran Zekić oprostio se od Koprivnice jer već je prije više od mjesec dana najavio da odlazi na kraju sezone. Nije uspio produljiti nadu u plasman u Europu.

- Igrali smo u polufinalu Kupa i 95 posto sezone borili se za četvrto mjesto i Europu. O čemu nitko uoči sezone nije ni razmišljao. A ostale su stvari za dublju analizu - rekao je Zekić.

POGLEDAJTE VIDEO: SUPER VISOKA ODBOJKAŠICA MAGDALENA JURIČ

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Tko sere 88 19.05.2023.

    ja isto, klubovima koji ne vode računa o travi triba lupat kazne

  • NEPREDVIDLJIV 72 19.05.2023.

    Po meni,protiv ovakvog Šibenika mogu na stopera stati Subašić i Kalinić i to bi tribala biti lagana pobjeda,sve osim toga je bruka protiv buduceg drugoligaša za kantu

  • Palmanova 19.05.2023.

    razumljivo.i ja ,i svako bi bio ljut bez titule Hr prvaka 19 godina.i mi smo dinamovci cekali titulu 24g u bivsoj zemlji.budi strpljiv Leko.Forza Roma ROMA Campione!

Komentiraj...
Vidi sve komentare