To je to što me zanima!

Lokomotiva bez šanse: Dinamo je 'isprao' poraz od Šibenika, a Atiemwen je opet zabio...

Nakon iznenađujućeg poraza od Šibenika, Dinamo se vratio na pobjedničke staze. 'Modri' su u 19. koliu HNL-a lakoćom svladali Lokomotivu golovima Gavranovića i Atiemwena...
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u susretu su 19. kola Prve HNL rutinski u Maksimiru svladali Lokomotivu sa 2-0 (1-0). Strijelci su bili Gavranović (9) i Atiemwen (64).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susret je odigran po vrlo maglovitom vremenu, a Dinamo je do prednosti stigao iz prve prave akcije na utakmici kada je Gavranović preciznim udarcem s vrha kaznenog prostora zatresao mrežu.

Dvoboj je rezultatski bio odlučen u 64. minuti kada je vratar Lokomotive Santini uspio tek odbiti pokušaj Gavranovića, a na odbijenu loptu natrčao je Atiemwen koji je s pet metara pogodio prazan gol. Samo minutu ranije ušao je u igru i zabio drugu utakmicu zaredom čime se gotovo sigurno nametnuo treneru Mamiću nakon što je jedno vrijeme bio u njegovoj nemilosti.

Dinamo je u potpunosti dominirao protiv nedorasle Lokomotive koja se očito zadovoljila porazom. Lokosi su prije tri dana pobijedili Hajduk, a danas su prvi udarac na protivnički gol imali tek u 70. minut kada je pucao Tahiraj.  

S ova tri boda Dinamo se vratio na vrh ljestvice koji je na dva sata "okupirao" Osijek koji je ranije u utorak sa 3-0 svladao Slaven Belupo. I Dinamo i Osijek imaju po 42 boda iz 19 susreta, no Dinamo ima bolju razliku pogodaka.

Lokomotiva je ostala pretposljednja, deveta sa 15 bodova, koliko ima i osmi Varaždin dok posljednja Istra 1961 ima dva boda manje, ali i dvije utakmice manje.

Idi na 24sata

Komentari 223

  • Komentator48 03.02.2021.

    Lokomotivu treba izbaciti zbog očitog puštanja utakmice.

  • Crni_petar 02.02.2021.

    Hajduk sutra igra za opstanak, ljepo se odmorite napunite baterije i laku noć

  • 02.02.2021.

    GNK BRACA DALTONI

Komentiraj...
Vidi sve komentare