Obavijesti

Sport

Komentari 223

Lokomotiva bez šanse: Dinamo je 'isprao' poraz od Šibenika, a Atiemwen je opet zabio...

Lokomotiva bez šanse: Dinamo je 'isprao' poraz od Šibenika, a  Atiemwen je opet zabio...
5

Nakon iznenađujućeg poraza od Šibenika, Dinamo se vratio na pobjedničke staze. 'Modri' su u 19. koliu HNL-a lakoćom svladali Lokomotivu golovima Gavranovića i Atiemwena...

Nogometaši Dinama u susretu su 19. kola Prve HNL rutinski u Maksimiru svladali Lokomotivu sa 2-0 (1-0). Strijelci su bili Gavranović (9) i Atiemwen (64).

Pokretanje videa...

Razgovor s Mislavom Oršićem 07:36

Susret je odigran po vrlo maglovitom vremenu, a Dinamo je do prednosti stigao iz prve prave akcije na utakmici kada je Gavranović preciznim udarcem s vrha kaznenog prostora zatresao mrežu.

Dvoboj je rezultatski bio odlučen u 64. minuti kada je vratar Lokomotive Santini uspio tek odbiti pokušaj Gavranovića, a na odbijenu loptu natrčao je Atiemwen koji je s pet metara pogodio prazan gol. Samo minutu ranije ušao je u igru i zabio drugu utakmicu zaredom čime se gotovo sigurno nametnuo treneru Mamiću nakon što je jedno vrijeme bio u njegovoj nemilosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dinamo i Lokomotiva sastali se u 19. kolu HT Prve lige

Dinamo je u potpunosti dominirao protiv nedorasle Lokomotive koja se očito zadovoljila porazom. Lokosi su prije tri dana pobijedili Hajduk, a danas su prvi udarac na protivnički gol imali tek u 70. minut kada je pucao Tahiraj.  

S ova tri boda Dinamo se vratio na vrh ljestvice koji je na dva sata "okupirao" Osijek koji je ranije u utorak sa 3-0 svladao Slaven Belupo. I Dinamo i Osijek imaju po 42 boda iz 19 susreta, no Dinamo ima bolju razliku pogodaka.

Lokomotiva je ostala pretposljednja, deveta sa 15 bodova, koliko ima i osmi Varaždin dok posljednja Istra 1961 ima dva boda manje, ali i dvije utakmice manje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1.HNL, 19. kolo 18:05 , Maksimir, Zagreb
Dinamo
Gavranović 9', Atiemwen 64'
2 : 0
Lokomotiva
Sortiranje događaja
90+3'

Kraj susreta na Maksimiru. Dinamo se vrati na pobjedničke staze i to na uvjerljiv način. Modri su bez problema pobijedili Lokomotivu 2-0.

Golove su zabili Gavranović u 9. minuti i Atiemwen u 64. minuti.

88'

Neugodan je Lauritsen u skoku. Opet je Dinamo imao korner, a najviši je bio Danac koji je uspio opet doći do lopte, no i ovaj put je otišlo preko gola.

80'

Pao je ritam igre kod Dinama, pobjeda je praktički osigurana jer Lokomotiva nije baš ništa pokazala pa hrvatski prvak može stati na loptu.

Napravio je Mamić nove dvije promjene, izašli su Burton i Ivanušec, ušli Jakić i Franjić.

75'

Magla se polako razilazi, ali kasno se sjetila jer smo na samom kraju utakmice. Mamić je napravio novu izmjenu. Gavranović je izašao, ušao je Hajrović. 

Tahiraj je ušao u 55. minuti, ali nakon 20 minuta mora van. Ozlijedio se i neće moći nastaviti, ušao je Kallaku.

70'

I prvi udarac za Lokomotivu! I to u 70. minuti. Tahiraj je pucao po golu, lopta je pogodila nekoga na putu, ali to je lagano obranio Livaković...

Komentari 223