To je to što me zanima!

Leko: Sjajno je nakon 9 godina ponovno obući Dinamov dres

Prva utakmica, na obnovljenom stadionu, pred prepunim tribinama nije mogla imati bolji ishod. Dinamo je upisao velikih 3-0 protiv Neftčija i mirno odlazi na uzvrat
Vidi originalni članak

Dinamo je na najbolji mogući način započeo sezonu. 'Modri' su pred punim tribinama priredili spektakl navijačima koji su ih u velikom broju podržali. Činjenice da ih je upravo puni Maksimir nosio ka pobjedi nad Neftčijem svjestan je i povratnik u redove 'modrih', Jerko Leko.

- Bilo je sjajno nakon 9 godina vratiti se u dresu Dinama na Maksimir. Uživao sam u svakom trenutku. Ne može se igrati slabo pred punim tribinama - nije krio oduševljenje rezultatom, ali i afmosferom na prepunom stadionu Leko.

- Iako nismo dobro krenuli u prvih pola stata uopće nije bilo panike i nervoze. Kad smo zabili prvi gol sve je krenulo da dobro - komentirao je igru momčadi Leko koji se ovu sezonu vratio u Zagreb nakon kratke avanture u Bucasporu.

- Ovo je veliki rezultat za nas, velika pobjeda, ali ne smijemo se opustiti - složio se s njim i Tonel.

- 3-0 je veliki rezultat. Nikad nisam ispao kad sam s momčadi pobdjedio 3-0 u prvoj utakmici, ali svejedno, ne treba slaviti prije vremena  - ostao je čvrsto s nogama na zemlji Portugalac.

- Bilo je jako teško igrati po ovako sparnom vremenu. Jako sam umoran, ali najvažnije je da imamo taj odličan rezultat.U nogometu se ne treba opuštati, ali veliki dio posla smo završili - zadovoljna ishodom bio je i Sammir.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dadam541 14.07.2011.

    ovom Dinamu netereba trener

  • Veki-Zagreb 14.07.2011.

    bit će to još bolje iz utakmice u utakmicu kad se uigraju....jučer je stvarno bila sparina....svaka čast dečkima što su to izdržali.....samo naprijed....

  • Ronaldinho 10 14.07.2011.

    svastanesto 123 ti nemas pojma Ibanez je odlicno odigrao nemas pojma neznam koju tekmu si gledao ali ocigledno si slijep

Komentiraj...
Vidi sve komentare