To je to što me zanima!

Leko: Turci su malo 'divlji', a to moramo iskoristiti

Nakon pobjede protiv Poljske i ostvarenog maksimalnog učinka u skupini B, prve dojmove iznijeli su Kalinić, Leko, Ćorluka i Vejić
Vidi originalni članak

Veznjak Monaca Jerko Leko zadovoljan je što je "druga momčad" pokazala da je sposobna za veliki rezultat:
- Svi smo bili motivirani jer nam je izbornik dao šansu. Pokazali smo da se momčad sastoji od 23 igrača. Što se tiče četvrtfinala, Turska je bolji izbor od Češke. Malo su 'divlja' momčad i to moramo iskoristiti.
Vedran Ćorluka morao je zaigrati zbog ozljede Darija Kneževića, a unatoč tome što nije potpuno spreman, nije razočarao.
- Svi smo pokazali da smo s pravom u reprezentaciji i da možemo računati na veliki rezultat. Što se tiče moje tetive, još je osjećam, pijem neke tablete, no za četvrtfinale ću biti spreman.
Ponosan zbog nastupa bio je i Hrvoje Vejić:
- Velika je stvar u karijeri predstavljati svoju državu na ovakvom natjecanju. To je stvarno privilegija. Protiv Poljske smo uspjeli napraviti sve što smo naumili i možemo spremni čekati Tursku. Mislim da smo dominirali kroz prvo poluvrijeme i šteta je što nismo na odmor otišli bar s pogotkom. Pri kraju utakmice malo smo se povukli, no to je bilo više iz psiholoških razloga.
Nikola Kalinić je debitirao na službenom natjecanju, a zbog toga je također presretan.
- Zahvaljujuem izborniku Biliću što mi je dao priliku i nadam se da sam odgovorio na dobar način - kratko je komentirao Kalinić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare