To je to što me zanima!

Lens u drugoj ligi u crveno -žutom 'hrvatskom dresu'

Momčad čije boje još uvijek brani reprezentativac Hrvatske Vedran Runje predstavila nove dresove za sezonu koju će igrati u drugoj francuskoj ligi
Vidi originalni članak

Po uzoru na dres hrvatske reprezentacije, Nike je napravio dresove za momčad Vedrana Runje. Tradicionalne Lensove boje su crvena i žuta, i baš su u toj kombinaciji i kockice na novim dresovima novog francuskog drugoligaša. U prošloj sezoni, rezultatski vrlo neuspješnoj, nogometaši Lensa igrali su također u crveno-žutoj kombinaciji, ali uzorak je bio prugasti. Vodoravno postavljene crvene i žute linije zamijenit će kockice u istim bojama. Budući da je autor i Lensovih i hrvatskih dresova ista tvrtka, Nike, dresovi su gotovo identični, osim po kockicama, i po cjelovitom dizajnu.
Lensova rezervna kombinacija posljednjih je sezona bila ili bijela ili siva, a od iduće će sezone biti bijela s - kockicama. I rezervna Lensova opcija neodoljivo podsjeća na hrvatske rezervne dresove. Sve četiri utakmice na Euru Hrvatske je odigrala u plavim dresovima sa crveno-bijelim kockicama sa svake strane. Lensovi gostujući dresovi bit će bijeli, a kockice crveno-žute.

BOAVISTA TAKOĐER KOCKASTA
Portugalska Boavista u kockastoj kombinaciji igra već godinama. U njihovom grbu prevladavaju crno-bijele kockice, pa su u takvom stilu i njihovi dresovi u kojima igraju većinu utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sasapref 02.07.2008.

    Ne mogu da verujem kakve sve gluposti mogu da procitam ovde!!!

  • Inkoba 02.07.2008.

    ovaj cu da kupim

  • ike007 02.07.2008.

    Napravih peticiju: POTPISITE http://www.ipetitions.com/petition/fclans_new_shirt_is_a_copy/

Komentiraj...
Vidi sve komentare