To je to što me zanima!

Leo Messi i dalje u 'depri' zbog SP-a u Južoj Africi

I dalje se loše osjećam. Ostao je gorak okus. Imali smo velike planove, a sve je propalo u devedeset minuta protiv Nijemaca, rekao je Lionel Messi
Vidi originalni članak

Trebao je "gaučose" voditi do svjetskog vrha, trebao je biti vođa, zabijati i asistirati, baš ako što to radi u Barceloni, no najbolji igrač svijeta Leo Messi bio je daleko od toga. Na Mundijalu u Južnoafričkoj Republici Messi nije zabio niti jedan gol, a Argentina je posrnula u četvrtfinalu protiv Njemačke i to uz visoki poraz 4-0.
Posljednjih dana je Messi "liječio rane" na odmoru u Brazilu, zajedno sa svojom boljom polovicom, a potom je došao u Panamu gdje će odigrati ekshibicijsku utakmicu u kojoj će igrati još neki argentinski reprezentativci, kao i Kevin Kuranyi i još neka poznata nogometna imena. Barcelonin napadač naglasio je kako bi najradije želio da Diego Armando Maradona i dalje ostane argentinski izbornik, a još se jednom prisjetio tuge jugu Afrike.
- I dalje se loše osjećam. Ostao je gorak okus. Imali smo velike planove, a sve je propalo u devedeset minuta protiv Nijemaca - rekao je Messi, koji će se uskoro morati pojaviti i na prozivci u Barceloni, gdje se, kao i u cijeloj Španjolskoj, još uvijek slavi naslov svjetskih prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • chelsea_fan 14.07.2010.

    kao barcelona ne troši, i da navijao sam za chelsea i prije abramovića ..

  • Ghost_Rider 14.07.2010.

    ajde nemojte srat o messiju,onaj ko je gledo vidio bi da je decko trco i trudio se ko lud,pa ne ovisi ekipa o jednom igracu,vi ocekujete da ce sve sam rijesit,pa on nije ni igro svoju pravu poziciju vec je igro vise nekog veznjaka i nije ni cudo sto nije zabio,al igro je dobro,da je obrana i vezni red mal bolje funkcionirao igro bi i on bolje,pa sta po ronaldu ne serete,ak je messi bio los sta je tek retardo -.-\"

  • niš koristi 14.07.2010.

    nije nogomet tenis...ako nemaš kvalitetu ekipe da si virtuoz uzalud ti sav trud, ne možeš biti 11 u 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare