To je to što me zanima!

Genijalac Leo Messi ušao je u povijest: Zabit ću i 235 golova

Argentinski genijalac Leo Messi bio je dvostruki strijelac u utakmici 2. kola skupine H Lige prvaka protiv Bate Borisova (5-0) u Minsku, te je dostigao Ladislava Kubalu
Vidi originalni članak

Uistinu sam presretan što sam se izjednačio s igračem koji je bio od velike važnosti u našem klubu. Znao sam prije meča da imam priliku dostići ga, ali nisam o tome razmišljao. Samo sam htio maksimalno pridonijeti momčadi. Super je što je ovako ispalo, rekao je Lionel Messi (24) nakon što je u broju golova dostigao Mađara Ladislava Kubalu.

Argentinski genijalac bio je dvostruki strijelac u utakmici 2. kola skupine H Lige prvaka protiv Bate Borisova (5-0) u Minsku, čime je dostigao legendarnog Mađara slovačkih korijena. Sa 194 gola dijeli drugo mjesto najuspješnijih strijelaca Barcelone svih vremena.

- Bilo bi sjajno kad bih uspio postati najbolji strijelac kluba svih vremena, ali ne zanosim se time. Opušten sam - izjavio je Messi.

Ispred njega ostao je samo Cesar Rodriguez. Taj je Španjolac od 1942. do 1955. godine zabio 235 golova za katalonski klub.

- Bit će mnogo prilika. Mislim da je moguće očekivati kako ću zabiti 42 gola u sljedećih nekoliko sezona. Ali kao što rekoh, opušten sam - zaključio je najbolji nogometaš svijeta nakon velike pobjede u Bjelorusiji.

Messi u Primeri na trećem mjestu

Messi je u španjolskoj ligi na trećemu mjestu u broju golova. Argentinac je od 2004. godine zabio 127 golova. Ladislav Kubala je drugi sa 131, a prvi je Cesar Rodriguez, koji je zabio 195 golova u Primeri.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 29.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hajduk__split__1911 29.09.2011.

    on ce oce sezone zabit još 42 gola, a ne u sljedećih nekoliko sezona hahahahhahahhaha :D iHALA Madrid :D

  • Illuminator 29.09.2011.

    Eh...kad bi kojim slučajem Barca opet izvukla Real u LP Messi bi 100% oborio Cesarov rekord i to dobro ga podebljao :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare