To je to što me zanima!

"Leo Messi je običan licemjer koji tulumari sa zločincima"

Međunarodna organizacija za ljudska prava napala je Lea Messija zbog nedavnog posjeta Gabonu u kojem vlada diktator, a država okreće glavu od ubojstva djece...
Vidi originalni članak

Lionel Messi posjetio je prošlog mjeseca Gabon. Argentinac je dobio slobodne dane od Barcelone nakon Copa Americe pa je produljio u drugi najveći grad u u ovoj zapadnoafričkoj državi, Port-Gentil.  Sve to kako bi pozirao i postavio kamen temeljac na mjestu gdje će biti izgrađen stadion za Afrički kup nacija 2017. godine.

No taj njegov posjet nije se baš svidio Međunarodnoj organizaciji za ljudska prava (HRF) koja je optužila Barceloninu zvijezdu za druženje sa zločincima i podržavanje diktatora Ali Bonga u državi koja ništa ne radi dok ubijaju djecu u svrhu rituala.

"Messi tvrdi da podržava ljudska prava djece i služi kao ambasador UNICEF-a koji promovira njihovo obrazovanje, a istovremeno podržava državu koja prema nekim svojim ritualima ubija malu djecu. Bio je dio promocije koju je organizirala gabonska obitelj Bongo, a zbog režima te iste obitelji 20 posto stanovništva dnevno preživljava s manje od dva dolara. Ako Messi želi pomoći Gabonu, neka umjesto tulumarenja sa zločincima objavi priopćenje u kojem će izraziti solidarnost s državom u kojoj ljudi svakodnevno pate te u kojem će pritisnuti režim da istraži ubojstva djece u svrhu rituala", stoji u priopćenju HRF-a.

REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 79

  • David E. H. Tworek 04.08.2015.

    Vidio sam udruge za ljudska prava koja putuju po cijelom svijetu na račun mrtve djece, dobivaju milijunske donacije,... Zelene koji dobivaju isto to na račun obrane drveća, PETA koja se više brine za pse nego za ljude,... Svima njima su puna usta Afrike, ljudskih prava, životinja i drveća kad za to dobivaju milijune! Obični licemjeri koji se brinu samo za sebe i žive na račun tuđe patnje!

  • badr hari 03.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • El Tractor 03.08.2015.

    Inače, navodno je otišao na poziv Etoa, koji je s tom familijom dobar prijatelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare