To je to što me zanima!

Leo Messi: Pa nećemo valjda poludjeti zbog ove sezone?!

'Godinama igramo na isti način pa su nas treneri i protivnici proučili. Nećemo sada poludjeti zbog toga što se dogodilo ove godine, a nećemo ni mijenjati naš stil igre'
Vidi originalni članak

Lionel Messi otkrio je da je glavna boljka svih Barceloninih problema ove sezone bio izostanak trenera Tita Vilanove. Barcelona je osvojila "samo" prvenstvo, i to ponajviše zato, smatra Messi, jer je prvi trener tri mjeseca bio odsutan zbog liječenja.

- Kada je on otišao, osjetili smo promjenu. Ne zato što Jordi Roura i ostali nisu mogli voditi momčad nego zato jer nam je nedostajao naš prvi trener koji nas je vodio od prvog dana sezone. Nije bilo isto bez njega - rekao je Argentinac.

Ne uzrujava se previše zbog sezone na izmaku, u kojoj su ostali bez domaćeg Kupa i Lige prvaka.

- Ne možeš uvijek pobijeđivati. Godinama igramo na isti način pa su nas treneri i protivnici proučili. No, nećemo sad poludjeti zbog toga što se dogodilo ove godine, a nećemo ni mijenjati Barcin stil igre jer nas on oduvijek karakterizira. Moramo ostati smireni i misliti o sljedećoj sezoni - rekao je Messi.

On misli isključivo o Barceloni.

- Razmišljam samo da ostanem tu do kraja karijere. Volio bih u međuvremenu nastupati za Argentinu, no neću igrati ni za jedan drugi klub u Europi - zaključio je Leo. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • CTEBAH 16.05.2013.

    Messi je proslost a vi lupajte minuse koliko vam volja

  • adrijana_volim_te 16.05.2013.

    Bayern nikad nije odgovarao Barceloni jer (nisam siguran koliko su utakmica odigrali) Barcelona protiv Bayerna ima samo jednu pobjedu i cini mi se 8-9 izgubljenih i 1 nerijesenu utakmicu. U Njemackoj Barcelona je trebala ici na kontre i braniti se a ne kao sto su isli, napadali i primali golove, ucinak - nula!

  • adrijana_volim_te 16.05.2013.

    Messi Svabe su te stavile u mali dzep i volio bih da uopce nisi igrao protiv Bayerna jer pokvario si mi misljenje o sebi! Bio si mali MISH!

Komentiraj...
Vidi sve komentare