To je to što me zanima!

Leo Messi stiže na Maksimir?! Igrat ćemo protiv Argentinaca?

Zagreb i Buenos Aires trebali bi potpisati sporazum između dva grada. Prijateljska utakmica bila bi dio proslave kao i dio proslave našeg ulaska u EU, piše Jutarnji list
Vidi originalni članak

Prvi čovjek američke konzultantske tvrtke X Sports Worldwide Tom Novak najavio je mogućnost prijateljske utakmice Hrvatske i Argentine, piše Jutarnji list.

Izvjesni Novak, Argentinac hrvatskih korijena, već je obavio razgovore u ministarstvima turizma i sporta i uskoro će poslati ponudu predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru. Novak je rekao kako očekuje da bi do veljače 2013. godine gradonačelnici Zagreba i Buenos Airesa trebali zaključiti sporazum između dva grada.

Utakmica protiv Argentine bila bi dio proslave zaključenja tog sporazuma kao i dio proslave ulaska Hrvatske u EU. Dodao je Novak kako je i to velika šansa za početni udarac na toj utakmici izvedu generali.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Ja12345_1 04.12.2012.

    Na Poljud!!!!Torcida će napravit bakljadu koju Messi nikad neće zaboravit

  • DomagojPrskalo 04.12.2012.

    idem samo ako Messi dolazi :D

  • 2sm3tj65 03.12.2012.

    Ovo je nevjerojatno!Ako će Messi igrati,sigurno ću otići pogledati tekmu.Nikad nisam gledao niti jednu utakmicu uživo,jer sam vrlo mlad i nemam puno pare za razne tekme koje su bile (imam ali štedim za važnije stvari),a i neću dati onom Mamiću,ali na ovo sigurno idem...ako će Messi igrat :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare