To je to što me zanima!

'Leo mi je pokazivao: Začepi!'; 'Stalno vrši pritisak na suca...'

Lionel Messi zabio je pobjednički gol za Argentinu protiv Brazila u prijateljskoj utakmici nakon koje se dosta pričalo o njegovu ponašanju. "To baš nije gospodski", kaže Thiago Silva
Vidi originalni članak

Iako je utakmica Brazila i Argentine u Rijadu u Saudijskoj Arabiji ovaj petak nominalno bila prijateljska, raspoloženje na terenu baš i nije bilo takvo.

"Gauči" su pobijedili 1-0 golom Lea Messija nakon što su Gabriel Jesus pa i on promašili penal, a tenzije su bile visoke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Messi je tako u prvom dijelu gestikulirao prema brazilskom izborniku Titeu nakon što je ovaj prosvjedovao kod suca da dobije žuti karton. Prst na ustima bio je jasna poruka - ušuti.

- Trebao je dobiti karton, a pokazivao mi je da začepim. Trebate imati jakog suca, inače će vas on progutati. Bio sam u pravu što sam se bunio - tvrdio je Tite nakon utakmice.

Nakon osvajanja Copa Américe Brazil nije pobijedio i petu utakmicu zaredom, a o Messijevu ponašanju prema sucima osvrnuo se i Brazilac Thiago Silva.

- Želi kontrolirati igru i utjecati na sudačke odluke. Stalno tjera suca da mu dosudi slobodnjak u opasnoj situaciji. U Ligi prvaka nema tu prednost jer su suci čvršći - rekao je Silva i dodao:

- Govore nam o tome kako se treba pristojno ponašati na terenu, a jedan od najcjenjenijih igrača na svijetu radi to. Da, između nas postoji rivalstvo, ali ponašanjem moramo davati primjer.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_432191 17.11.2019.

    U pravu su ali baš ni brazil nebi trebao ništa reći o toj temi i sucima itd

  • 16.11.2019.

    koji vrag uopće igraju "prijateljske", kad se mrze iz dna duše??!!samo radi love..NIKE protiv Adidasa...debilizam žešći...

  • 16.11.2019.

    A stabi ti da vas Messi pozove u Sarajevo na ćevape I burek eee tobi vi gaučisi alll neće da možeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare