To je to što me zanima!

Leo nije zabio već 286 minuta, rušenje rekorda mu je pritisak

Razlozi nešto slabije rezultatske uspješnosti Barcelone u Primeri u zadnjih nekoliko utakmica mogu se tražiti u Messijevoj neefikasnosti. Nije zabio 286 minuta
Vidi originalni članak

Almería je namučila Barcelonu, ali individualna je kvaliteta presudila pa se španjolski doprvak izvukao i pobijedio 2-1. Ipak, brine što Lionel Messi još jednom nije postigao gol, a imao je nekoliko prilika te pogodio dvije prečke.

U Primeri nije zabio 286 minuta. Posljednji put mrežu je tresao protiv Eibara!

Argentincu trebaju samo dva gola kako bi s vrha najboljih strijelaca Primere skinuo Telma Zarru, koji je između 1940. i 1955. za Athletic zabio 251 gol. Kao da je taj pritisak rušenja rekorda utjecao na njega i stvorio mu nepremostiv teret.

Zato navijači jedva čekaju da to "riješi" pa da bezbrižno nastavi dalje.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • MARLES 09.11.2014.

    Barcelona i Manchester ove sezone jako slicni.. i stil igre i situacija

  • lopovi od 1902 09.11.2014.

    Da je opterecen rekordom je, to se vidi...nema i srece jer ga je okvir gola vec nekoliko puta sprijecio u postizanju istog... nadam se da ce manje solirati u narednim utakmicama jer dolaze protivnici koji su kvalitetniji i koji nece oprastati

  • ibracadabra09 09.11.2014.

    Ista stvar mu je bila i zadnji put kad je rušio rekord, očito ta neka psiha. Ali Barca igra nevjerovatno loše, uprava je uništila klub. Dok Laporta ne dođe nazad nema trofeja, i kad mi netko kaže da je Laporta imao lagan posao, tek sad vidim koliko su oni zapravo dobro radili u klubu. Njima je sportski uspjeh bio ispred financijskog, sada je obrnuto i odmah se vidi rezultat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare