To je to što me zanima!

Leo: Što kaže Tata? Di Maria: Ha, ha, kaže da neće biti lako

'Gauči' su na poluvremenu vodili 2-0 i po prilikama mogli imati i dvostruko veću prednost. Izbornik Martino rekao je svojim igračima da će biti teško u nastavku...
Vidi originalni članak

Argentina je u prvom kolu Copa Americe odigrala 2-2 protiv Paragvaja, a kamere su na poluvremenu uhvatile Di Mariju i Messija kako se smiju njihovom zabrinutom izborniku, Tati Martinu

- Što priča izobrnik? Neke bedastoće? - upitao je Messi Di Mariju. 

- Ha, ha, ha... Kaže da neće biti lagano - odgovorio je Di Maria. 

'Gauči' su na poluvremenu vodili 2-0 i po prilikama mogli imati i dvostruko veću prednost, no Paragvaj je na kraju ipak uspio stići do vrijednog boda. 

Argentinski mediji i navijači dakako nisu zadovoljni nonšalantnošću svojih igrača. 

- Prepotentno i bahato. Ovo je nepoštivanje reprezentacije - pišu argentinski mediji. 

Navijači su posebno ljuti na Di Mariju koji već dugo nije na razini na kojoj bi trebao biti, dok su svi skupa nekako blaži prema Leu Messiju jer omaleni veznjak Barcelone očito ima puno više kredita kod njih. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • NjofraZg 17.06.2015.

    Počinitelje kazniti ako ima dokaza, a ne kazniti tek da imaju koga okriviti. Ovdje pričamo o hnsu koji očito laže i koji su očito pokušali zataškati sve, a ako to netko dokaže, izbacili su sami sebe na malo duži vremenski period, a ne samo sa jednog natjecanja..

  • crobern 16.06.2015.

    Tipicno Messi. Kad misli da ga kamere ne snimaju onda pokaziva svoje pravo lice. OVo nije prvi ni zadnji put. To je njegov karakter.

  • G4ndalf 16.06.2015.

    sad naši stručnjaci razumiju šta je on rekao ili možda čitaju sa usana preko ruke

Komentiraj...
Vidi sve komentare