To je to što me zanima!

Leo zbog Rakete na sastanku: Ni ne pomišljajte da ga prodate

Nagađanju o odlasku Ivana Rakitića iz Barcelone pojavljuju se prije svakog prijelaznog roka, a sada, nakon što je navodno Juve ponudio 80 milijuna eura, u cijelu se priču uključio i najbolji nogometaš svijeta
Vidi originalni članak

Tijekom svakog prijaznog roka aktiviraju se glasine o odlasku Ivana Rakitića iz Barcelone, a čini se da imun na priče nije ostao ni Leo Messi koji je zbog hrvatskog reprezentativca zatražio razgovor s klupskim čelnicima.

Messi ne želi riskirati da ostane bez jednog od najbližih suigrača, čovjeka u kojeg ima puno povjerenje, a nakon što je Barca odlučila razmisliti o Juventusovoj ponudi od 80 milijuna eura, navodno je Messi upozorio klupske čelnike da ni ne razmatraju pristiglu ponudu.

- Ni pod razno ne smijete prodati Rakitića - navodno je Messi poručio na tom sastanku, prenosi Don Balon.

Rakitić je ove sezone ponovno jedan od najvažnijih Barcinih igrača i s 45 odigranih utakmica u svim natjecanjima je jedan od najkorištenijih igrača. Jasno je zbog čega bi sjajni Argentinac bio pogođen njegovim eventualnim odlaskom.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Space Burek 03.04.2018.

    Najjaci su mi ovakvi clanci... novinari znaju da je sastanak odrzan, tko je na njemu bio i o cemu se pricalo :D

  • sena2 03.04.2018.

    Sta kaze,prenosi don Quote??Di je on to cuo Messija?

  • njesra1 03.04.2018.

    Po vasim clancima bi covjek rekao da je Barcelona Messijeva, nitko tu ne smije nista napravit bez da Messi da blagoslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare