To je to što me zanima!

Leonardo: Sjajno radimo, vidi se to po rezultatima u Serie A

Trener Intera Leonardo bio je razočaran ishodom prve utakmice 29. kola talijanskog prvenstva u kojem je njegova momčad remizirala na gostovanju kod slabe Brescije
Vidi originalni članak

Iako je Inter imao vodstvo već od 18. minute golom Samuela Eto'a, do kraja je ispustio prednost, a mogao je i izgubiti da vratar Julio Cesar u posljednjim trenucima susreta nije obranio udarac s bijele točke Andrei Caracciolu.

Tako je Inter propustio izvršiti novi pritisak na gradskog rivala Milana koji drži čelno mjesto ljestvice, pa će "rossoneri" eventualnom nedjeljnom pobjedom nad Barijem na San Siru imati priliku povećati prednost na sedam bodova razlike.

- Imali smo puno prilika i rezultat je na kraju mogao biti drugačiji. U prvom poluvremenu odigrali smo onako kako smo očekivali, vodili smo i kontrolirali smo utakmicu, ali u drugom dijelu primili smo gol nakon prekida i to je promijenilo susret. Nisam preveliki ljubitelj remija, a ovaj je bio čudan jer smo stvorili puno prilika i nije ovo bila tipična utakmica koja je završila podjelom bodova. Ali ono što smo dosad postigli, 11 pobjeda, jedan remi i dva poraza, mislim da pokazuje da sjajno radimo - rekao je Leonardo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Velimir1988 12.03.2011.

    nemoj jebat cordobu, to je legenda kluba :)

  • XetiMirzet 12.03.2011.

    hahhahahahhaha..Milan ove godine osvaja Scudetto ;) necete vi stic Milan :D

  • plavocrni 12.03.2011.

    samo Cordobu nemoj stavljat u igru i mozete stic Milana jos...samo njega ne..

Komentiraj...
Vidi sve komentare