To je to što me zanima!

Leovac prema istoku: Dnjipro i kijevski Dinamo nude milijune

Lijevi bek Rijeke odigrao je odličnu polusezonu, što su primijetili i bogati ukrajinski klubovi. Dnjipro i Dinamo Kijev bore se za njegov transfer, cijena je oko tri milijuna
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić i dalje je glavna priča kad su odlasci s Kantride tema, ali u njegovoj sjeni s lijevog boka je Marin Leovac došao do unosnih ponuda iz inozemstva. Spominju se i neki klubovi iz njemačke Bundeslige, ali zasad su konkretne tek ponude ukrajinskih klubova. 

Dnjipro nudi tri milijuna eura kako bi Leovac popunio prazninu nastalu odlaskom Ivana Strinića, a u prilagodbi bi mu pomogli Mladen Bartulović i Nikola Kalinić, još dva Hrvata u klubu koji je ljetos izbacio Hajduk iz kvalifikacija za Europsku ligu. 

Posao bi Dnjipru mogao otežati lokalni rival. Kijevski Dinamo također želi Hrvata na poziciji lijevog beka, a osim Leovca, zanima ih i Tonći Kukoč, pa ćemo u sljedećim danima doznati koji od njih dvojice će se pridružiti Domagoju Vidi

Odlaskom Leovca otvorit će se prostor za Matea Bertošu, a na mjestu lijevog beka mogli bi zaigrati i Ruben Lima i 20-godišnji Nigerijac Jamilu Collins, dosadašnji član druge momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • prcko lll 28.12.2014.

    Nek ide sad dok je u formi nek napravi karijeru a onda pri kraju da se vrati i da pomogne rijeci

  • BosnaBIH 28.12.2014.

    WAT??????

  • IvicaMagić 27.12.2014.

    pa di češ više love od 3 miljuna eura za beka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare