To je to što me zanima!

Leovo obraćanje: "Najvažnija utakmica života, još sanjamo"

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Lionel Messi obratio se javnosti pismom na profilu na Facebooku uoči finala SP-a. Igramo najvažniju utakmicu života, piše Leo
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Lionel Messi u nedjeljnom finalu Svjetskog prvenstva između Argentine i Njemačke ima priliku u svoje vitrine dodati titulu svjetskog prvaka, čime bi natjerao mnoge poznavatelje nogometa da još jednom razmisle je li zaista i najbolji svih vremena.

- Igrat ćemo najvažniju utakmicu naših života za svoju zemlju. Moji snovi i moje nade ostvaruju se nakon napornog rada i žrtve momčadi koja je davala maksimum od prve utakmice - napisao je Messi na svojoj stranici na Facebooku.

"Gauči" u reprizi finala SP-a iz 1986. žele ponoviti uspjeh i doći do trećeg naslova svjetskih prvaka, ali za to treba napraviti još jedan, najveći korak.

- Znali smo da je to moguće. Naš narod, naši Argentinci nosili su nas ovdje. Ali san još nije gotov, želimo pobijediti i spremni smo! - poručuje Leo Messi.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • solocontratutti 13.07.2014.

    onaj tko kaže da je messi bolji od maradone očito ne razumije nogomet.prvo,maradona je sam doveo argentinu do naslova.drugo,maradona je sa napolijem osvojio 2 naslova u vrijeme kad je to bilo nezamislivo.treće barcelona puno bogatiji klub id napolija.stavi messija u prosječnu ekipu pa da vidimo šta će napraviti.

  • fcjan 13.07.2014.

    kada vas švabe rastave poželit ćete da sanjate..

  • denis-zg 13.07.2014.

    Bit će jako teško protiv njemaca jer su izuzetno jaka ekipa koja baš i nema slabosti! Jedino ih odlična utakmica messija može srušiti! Ako to uspije zaslužio je da ga okrune s titulom največeg ikad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare