To je to što me zanima!

L'Equipe: Dobili smo naše najbolje "neprijatelje"...

Francuski L'Equip piše o povijesnom uspjehu njihove reprezentacije. Također, istaknuli su da su pobijedili svoje najveće 'neprijatelje', Hrvate
Vidi originalni članak

"Jednostavno nevjerojatno", "Povijesni uspjeh", piše francuski časopis L'Equipe nakon francuskog osvajanja zlatne medalje na Europskom prvenstvu u Austriji. Francuzi su se ponovno pokazali kao prejaki suparnici i puleni Line Červara nisu mogli do najsjajnije medalje. L'Equipe je istaknui o da su momci Claudea Oneste na putu do zlatne medalje pobijedili svoje najveće 'neprijatelje', Hrvate. Sam izbornik Onesta priznao je da se pribojavao mlade Hrvatske prije finalne utakmice u Beču.
- Ne mogu reći da se nisam bojao Hrvata. Ali tijekom utakmice, osjećao sam da bi zlato moglo biti naše. Znao sam da su Hrvati dobri, ali isto tako sam znao da neće izdržati u visokom ritmu svih 60 minuta - rekao je Onesta.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vjeko_vk 01.02.2010.

    samo se vi veselite,ovo vam je zadnje zlato! Hrvatska ima zlatnu,mladu momčad, a vi već pročitane i iskorištene starce! Na sljedećem natjecanju ne prolazite skupinu,100%....ove godine ste se još provukli........!

  • bizzy_dany 01.02.2010.

    Francuzi igrali kao masine. Koji golovi su sve dali, samo da se nacudis... svaka cast, zasluzeno.

  • user_18412 01.02.2010.

    trenutno su oni federer, mi nadal, murray ili tko vec ... oni su fedor, a mi kao nekad mirko ili drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare