To je to što me zanima!

L'Equipe: Luka Modrić je najbolji mladi igrač Eura

Francuski sportski list L'Equipe u prilogu L'Equipe Magazine proglasio je hrvatskog veznjaka Luku Modrića najboljim igračem do 25 godina
Vidi originalni članak

Francuski list L'Equipe u prilogu L'Equipe Magazine izabrao je pet najboljih zvijezda Europskog prvenstva do 25 godina.
Novinari ovog uglednog sportskog dnevnika na prvo su mjesto stavili našeg Luku Modrića.
"Luka Modrić je nakon transfera u Tottenham, vrijednog 24 milijuna eura, na Euru pokazao vrijednost buduće zvijezde Premierlige", stoji u tekstu.
Hvale njegove driblinge, a pokrete uspoređuju s plesom te ističu njegovo stalno kretanje prema golu.
L'Equipe dodaje da hrvatski izbornik Slaven Bilić već dulje vrijeme za Luku govori da je najbolji veznjak na svijetu, a britanski tabloidi prozvali su ga "Cruyffom s Balkana".
Modrić je bio jedan od najboljih hrvatskih igrača na Euru i sigurno je zaslužio sve ove pohvale. Sljedeće sezone igrat će u Premiershipu, gdje će mu društvo praviti Niko Kranjčar (Portsmouth), Vedran Ćorluka (Manchester City) i, kad se oporavi, Eduardo da Silva (Arsenal). Hrvatska kolonija u Engleskoj nikad nije bila brojnija.
Novinari francuskog lista, iza Modrića, na drugo su mjesto stavili Rusa Jurija Žirkova, treći je Talijan Girgio Chiellini, a na četvrtome mjestu također je Rus, golman Igor Akinfejev. Pet najboljih mladih igrača Eura zatvara Turčin Arda Turan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • k1994m 29.06.2008.

    Zelenooki--- da nebi bio plavooki...jeb te messi!!!

  • zelenooki 29.06.2008.

    istina dobar je modric samo ima slab sut!!!!a najbolji na svijetu nikad nece biti messi je za njega izmislio nogomet!!!!!!!!!!!!!

  • kika_gnc 29.06.2008.

    budimo realni i je....luka je legenda,i nea samo tako nastavi,bit će najbolji na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare