To je to što me zanima!

Lesnar podivljao: Nokautirao je pa zatim izmasakrirao kolegu...

Na kraju meča Brock je GNP udarcima i laktovima udarao po Nortonu te mu je doslovno otvorio  glavu. Iako se takve situacije planiraju unaprijed u WWE-u, te su pomno iscenirane, ovaj put je krv je potekla...
Vidi originalni članak

Nije neka nova vijest ako se o Brocku Lesnaru piše kroz negativan kontekst. Svako malo uspije šokirati javnost nekim svojim potezima.

UFC-ov teškaš i kečerska zvijezda na WWE SummerSlamu snage je omjerio s Randyjem Ortonom kojeg je svladao tehničkim nokautom. Sve bi bilo u redu da taj 'posao' nije shvatio preozbiljno.

Prema pisanju američkih medija, Orton je žestoko stradao u tom duelu.

Na kraju meča Brock je GNP udarcima i laktovima udarao po Nortonu te mu je doslovno otvorio  glavu. Iako se takve situacije planiraju unaprijed u WWE-u, te su pomno iscenirane, ovaj put je krv je potekla u potocima. 

Zavladala je velika panika oko ringa, a čak su i dežurni liječnici potrčali Ortonu u pomoć.

Mark Hunt, posljednji Lesnarov protivnik u UFC-u žestoko se obrušio na njega:

- Za ovo bi trebao biti suspendiran do kraja života, također - napisao je Hunt na Twitteru dodajući ikonice koje predstavljaju 'špricu', odnosno sugeriraju da se ovo dogodilo zbog uporabe steroida.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 31

  • MyInspiration 16.09.2016.

    The Undertaker <3

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 23.08.2016.

    WWE sam gledao kao dijete.Nije mi jasno da odrasle osobe to mogu gledat iako znaju da je sve vec unaprijed inscenirano??ili neznaju?

  • Hawke 23.08.2016.

    Randy Orton, kakav pak sad Norton. Očito je novinar vidio nekog drugog borca u ringu s Lesnarom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare