To je to što me zanima!

'Lesnarova kuja': Tako sam se osjećao, Brock je zastrašujuć...

Brock Lesnar i Alistair Overeem u noći s petka na subotu borit će se u UFC-ovom kavezu. Ulog je velik. Pobjednik će dobiti izazivačku poziciju u teškoj kategoriji...
Vidi originalni članak

U noći s petka na subotu u UFC-ovom kavezu na rasporedu je okršaj titana. S jedne strane bit će bivši prvak Brock Lesnar, a s druge nizozemski razbijač Alistair Overeem. Lesnar preko Overeema traži ponovnu šansu za titulu. Gotovo 250 kilograma mišića u kavezu, ali i dva različita svijeta. Lesnar kao "grapler", Overeem kao udarač... Ulog je velik. Pobjednik dobiva izazivačku poziciju u teškoj kategoriji. Judior dos Santos čeka...

Za internetsku stranicu profightstore.com Tim Hague iznio je dojmove s priprema kod Brocka Lesnara. Hague je sparirao s bivšim prvakom i pomagao mu pripremtiti se za neugodnog Nizozemca.

- Neću otkriti Lesnarovu strategiju, ali on je zastrašujuće snažan i spreman. Kad krene na bacanje, završit ćeš na podu ili će ti potrgati koljeno - rekao je Hague.

- Tjedan dana bipo sam Lesnarova "kuja u parteru". Tako sam se osjećao. Nisam u nekoj formi, no znam na čemu moram raditi. Nije mi platio za spariranje, imao sam dojam da ja njemu dugujem - dodao je Hague.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Renaldo 30.12.2011.

    Neka se pobiju do smrti...

  • EmirMehmedovic 29.12.2011.

    gdje mogu gledat borbu molim za link !!!!!!!!!!! :)

  • DomagojDekanić 28.12.2011.

    da i malo pratite ufc znali bi da overeem nema amabas nikakve sanse protiv lesnara koga je overeem dobio od jacih boraca NIKOG! overeem je preslab u parteru za lesnara i nadam se da ce pobjedit u 1 rundi nokautom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare