To je to što me zanima!

Let za Baku platili 8200 kuna, a pitanje hoće li stići na finale

Navijači Chelseaja let za Baku platili su 8200 kuna (u tu cijenu nisu bile uključene ulaznice za finale), a onda avion kojim su trebali poletjeti nije imao kerozina. I sada je krenula utrka s vremenom...
Vidi originalni članak

Kad ne ide, onda ne ide. Finale Europske lige danas će se odigrati u Azerbajdžanu, no teško da će se čelnici Uefe uskoro upuštati u slične avanture.

Stadion u Bakuu vjerojatno neće biti pun, finalisti moraju letjeti na drugi kraj Europe (ako to uopće i jest Europa), a Henrik Mhitarjan zbog političkih razloga (razmirica između Armenije i Azerbajdžana) mora propustiti najveću utakmicu karijere.

Nevjerojatnu anegdotu doživjeli su navijači Chelseaja koji su se odlučili za put u Baku. Avionske karte platili su 979 funti (oko 8200 kuna), a u toj ponudi nisu bile uključene i cijene ulaznica za finale.

Zračna udaljenost između Londona i Bakua iznosi 3971 kilometar, a let traje oko pet i pol sati. I baš kada su navijači trebali poletjeti sa zračne luke Luton, otkriveno je kako u avionu - nema kerozina.

Navijači Chelseaja sada su u drami, let za Baku će im ozbiljno (nekoliko sati?) kasniti, a većina ih u glavnom gradu Azerbajdžana treba još nabaviti ulaznice za utakmicu. Njihova utrka s vremenom je počela, a veliko je pitanje hoće li za 8200 kuna uopće stići na utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rođo101 29.05.2019.

    pa šta podnesu tužbu protiv avio kompanije za nadoknadu štete i izgubljeno vrijeme

  • tukinjo 29.05.2019.

    Sad mi je drago kaj Dinamo nije dosao do finala😀

  • marcus89 29.05.2019.

    Trebali su stavit finale u Bagdadu

Komentiraj...
Vidi sve komentare