To je to što me zanima!

"Letang je riskirao život za 'medvjede', baš je želio igrati"

Letang je doslovno riskirao život igrajući nakon opasnih problema sa zapletajem crijeva, ali to je on, takav je, rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović...
Vidi originalni članak

Klagenfurtovi navijači izviždali su svoje hokejaše, čak je i bogatašica Heidi Horten iz dvorane otišla nekoliko minuta prije kraja utakmice jer nije više mogla gledati kako Medveščak “razbija” njezin voljeni KAC.

A “medvjedi”, presretni zbog velike pobjede i plasmana u doigravanje, otišli su pozdraviti pedesetak glasnih navijača koji su došli bodriti ih u Austriji. Oni najvjerniji oko pola tri sata čekali su ih ispred zagrebačkog Doma sportova i pjesmom im još jedanput čestitali na velikom uspjehu.

- Bili su uz nas kad nam je play-off opasno ‘visio’ i zbog toga im puno hvala. S ovakvim navijačima možemo baš sve - izjavio je Medveščakov predsjednik Damir Gojanović.

“Medvjedi” u petak Ledenoj dvorani igraju protiv Albe. Pobjeda bi ih, ovisno o rezultatu Olimpije, mogla odvesti i na sedmo mjesto. No sigurno je da će u prvom krugu doigravanja igrati protiv KAC-a ili Salzburga, jednako moćnih protivnika.

- Nećemo ništa kalkulirati iako ćemo morati odmoriti neke igrače. Prije svih Letanga i Kristana, oni su nam najvažniji. Letang je doslovno riskirao život igrajući nakon opasnih problema sa zapletajem crijeva, ali to je on, takav je. Inzistirao je da igra - izjavio je Gojanović.

Vremena za odmor praktički nema jer već u nedjelju Medveščak u Austriji igra prvu utakmicu play-offa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BetWin 25.02.2011.

    Vidi se da ima "hrvatsko" srce! Bravo majstore! Zbog toga su i dvorane rasprodane! ZIG ZAG MEDVEŠCAK

  • slama 24.02.2011.

    prošle si sezone igrao sa slomljenim rebrom i puknutom jagodičnom kosti ove sa zapletajem crijeva , beskrajno ti HVALA ali čuvaj se malo za još koju sezonu sa nama!!!!

  • mario1989 23.02.2011.

    Znam da nije to bas neki obicaj kod nas,a i to se radi kad neki igrac ostavi veliki trag u klubu no ako je stvarno istina klub bi trebao da nakon sto ode u mirovinu neka odluci da njegov broj nitko vise ne smije nositi njemu u cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare