To je to što me zanima!

Abrakadabra, Luka je u zraku! 'Nemojte, treba nam za Wales'

Ljestve su bile postavljene na stolice, a onda je Luka legao na njih i mađioničar ga je prekrio crvenom dekom. Nekoliko pokreta rukama, 'abrakadabra' i Modrić je ostao lebdjeti...
Vidi originalni članak

Luka Modrić pravi je mađioničar na terenu, a sada se susreo i s drugom stranom magije, onom iz stvarnog svijeta. Dogodilo se to na oproštajnoj večeri dugogodišnjeg liječnika "vatrenih" dr. Borisa Nemeca za hrvatske reprezentativce u Lovranu.

Dok se hrvatski reprezentativci pripremaju za Wales, na večeri u Rijeci dočekalo ih je malo iznenađenje u liku riječkog mađioničara Andreja Škedela, sudionika prošlogodišnjeg Supertalenta, koji ih je zabavljao, a žrtva je bio kapetan Luka Modrić.

- Nemojte ga, treba nam za Wales - viknuo je netko od njegovih suigrača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljestve su bile postavljene na stolice, a onda je Luka legao na njih i mađioničar ga je prekrio crvenom dekom. Nekoliko pokreta rukama, 'abrakadabra', i gospodin mađioničar maknuo je ljestve i jednu stolicu, a Modrić je ostao lebdjeti u zraku ležeći glavom na jednoj stolici. 

Hrvatski reprezentativci ostali su u čudu, ali bili su i oduševljeni na prikazano. Gromoglasni pljesak dočekao je letećeg kapetana i mađioničara, a sve je na Instagramu prenosio Ivan Perišić.

Nedugo potom Škedel je pokazao trikove i drugim našim reprezentativcima. Domagoja Vidu i Matea Kovačića učio je kako spajati i odvajati željezne kolutove, potom se oslabađao užeta kojim su ga zavezali i prodao trik s kartama Bruni Petkoviću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što leti terenom i nitko mu ne može uzeti loptu, Luka je pokazao da može lebdjeti i u zraku. Pa nije bez razloga najbolji na svijetu.

Takav će nam trebati i protiv Walesa 8. lipnja kada Hrvatska igra treće kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Gradskom vrtu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mzoret 04.06.2019.

    Ko imalo prati ovo je prestara fora, jao

  • empatija 04.06.2019.

    A da se prisjeti onog što je na suđenju zaboravio?

  • Rosenrot 04.06.2019.

    Mađioničar mu je mogao vratiti pamčenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare