To je to što me zanima!

Krvavi derbi: Jose zakuhao tučnjavu, Arteti razbili arkadu

Nered je započeo Jose Mourinho, treneru Uniteda zasmetalo je glasno slavlje nogometaša Cityja te je uletio u njihovu svlačionicu. Brazilski golman Ederson unio mu se u lice...
Vidi originalni članak

Jose Mourinho i nije baš tip koji dobro podnosi poraz. Nerijetko priča o poštovanju, a malo komu ga daje.

Tako je bilo i nakon 1-2 na Old Traffordu protiv gradskog rivala. Jose je izgubio utakmicu, a onda je otišao u svlačionicu Manchester Cityja igrače učiti kako se pobjede trebaju ili ne trebaju slaviti.

Mourinha je bio na putu za press konferenciju kad ga je zasmetala glazba i glasno slavlje Guardiolinih nogometaša, koji su Unitedu u utrci za naslov pobjegli na 11 bodova.

Ušao je u svlačionicu gostiju i rekao dečkima da se smire jer time ne pokazuju poštovanje za suparnika.

Samo je valjda Mourinho očekivao poslušnost gostujućih igrača, no umjesto tišeg slavlja dogodilo se naguravanje i tučnjava.
Brazilski golman Ederson postavio se na Mourinha, rekao mu što ga ide i krenule su ružne scene.

Unutar nekoliko sekundi u tunelu su se okupili igrači obiju momčadi te treneri, maseri, fizioterapeuti, i počelo je letjeti sve čega se tko mogao domoći.

Najčešće su u uskom hodniku letjele boce, Mourinho je bio potpuno mokar dok je trener Cityja Arteta zaradio posjekotinu iznad oka.

- Glasno smo slavili i nakon što smo u Londonu pobijedili Chelsea 1-0, no tada se ništa nije dogodilo - rekli su nogometaši Cityja.

I Conte je temperamentan lik, no Mourinho se ipak pretvori  u malo dijete kojem su svi krivi za poraz osim njega.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • United_1878 11.12.2017.

    Do odlaska u Real je stvarno bio Special One, od Porta preko Chelsea i Intera radio je čuda s momčadima, ali nakon Reala (bez obzira na naslov prvaka) i pljuskanja od strane Pepa i Barce kao da je nešto u njemu puklo. Je osvojio onaj naslov s Chelseom prije 3 sezone i 2 trofeja s Unitedom prošle godine, ali kukavičkim pristupom. Sjećam se njegovog Chelsea u prvom mandatu, dolazili su na Old Trafford dominirati protiv Uniteda kao City jučer, igrali su ofenzivno makar su imali strašnu obranu. Ovo sad se svodi na ofenzivan nogomet protiv malih momčadi, ali čim je netko iz top 8 momčadi u pitanju defenziva i čvrst blok pa gol na grešku protivnika ili brzu kontru. Jose se ne zna prilagoditi vremenu, očito se više ne može igrati kao prije 7,8 godina a on to uporno i dalje pokušava.

  • Nik Dubrovnik 11.12.2017.

    Opce poznata cinjenica je da niti jedan igrac koji je pod trenerskom palicom mourinha nije slavio gol koji je zabio protivnickoj ekipi iz postovanja prema protivniku

  • RWP 11.12.2017.

    mučenici i primitivci, plićak u glavi. da su naučili u životu raditi, nešto bi bilo od njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare