To je to što me zanima!

Levante je i dalje impresivan; Karanka: Bolji su i od Reala...

Nogometaši Levantea u infarktnoj završnici ostvarili su i sedmu pobjedu u nizu protiv Sociedada te im nakon devet kola velikani Real i Barcelona i dalje gledaju u leđa
Vidi originalni članak

Igrala se 93. minuta utakmice, sve se činilo da će Real Sociedad zaustaviti nevjerojatan niz Levantea od šest uzastopnih pobjeda, no tad se pojavio Ruben Suarez. Iz slobodnog udarca je pucao s 35 metara i zatresao mrežu bližeg golmanovog kuta za slavlje 3-2 i eksploziju oduševljenja 12.000 navijača na svom stadionu u Valenciji.

Tako se infarktnim slavljem Levanteova bajka produljila na sedam uzastopnih pobjeda kojima i nakon devet kola drže vrh Primere uz dva remija.

Klub s drugim najmanjim budžetom u španjolskoj ligi i dalje bježi velikanima Barceloni i Realu čija uvjerljiva 3-0 pobjeda nad Villarrealom je bila zasjenjena trijumfom Levantea.

'Kraljevski klub' je u razmaku od samo 25 minuta potopila 'žutu podmornicu' golovima Benzeme, Kake i Di Marije. Ponesen pobjedom svoje momčadi francuski napadač Karim Benzema je uskliknuo:

Mislim da je Real Madrid najjača momčad u Primeri! - rekao je igrač drugoplasirane momčadi Primere.

No pomoćni trener Reala Aitor Karanka ga je ekspresno presjekao.

- Najbolji ovog trenutka u Španjolskoj nismo mi, već Levante. Ta momčad zaslužuje kredit i pohvale jer igra nogomet na vrlo visokoj razini - rekla je Mourinhova desna ruka.

Nakon devet kola Levante ima bod prednosti nad Realom te dva nad Barcelonom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mirkec21 27.10.2011.

    ma dobri su... :)

  • user_66879 27.10.2011.

    sad kad zaredaju 3-4 poraza

  • Manch Utd 27.10.2011.

    Već sljedeće kolo će izgubit u Osasuni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare