To je to što me zanima!

Levanteu je bilo dovoljno tek deset minuta da svlada Atletico

Levante je pobjedom nad Atletico Madridom 2-0 u 32. kolu Primere sustigao trećeplasiranu Valenciju na tablici. Prvo gol zabio je Valdo Lopes nakon minute igre
Vidi originalni članak

Levante je u 32. kolu španjolskog prvenstva s 2-0 svladao Atletico Madrid. Plasman u polufinale Europske lige nije Atletico poštedio poraza u Primeri.

Gosti su pali već nakon minute igre kada je Valdo Lopes preciznim udarcem glavom postigao gol za rano vodstvo Levantea. Utakmica je bila riješena deset minuta kasnije golom Konea za 2-0 i pobjedu domaćina.

Pobjeda protiv Atletica donijela je Levanteu četvrto mjesto na tablici s jednakim brojem bodova ( 48 ) koliko ima i Valencija koja se nalazi ispred njih, no šišmiši svoj susret tek moraju odigrati i to protiv vodećeg Reala.

Primera, 32. kolo:

Levante – Atletico 2-0 (Valdo 1, Kone 10)

Redoslijed: 1. Real Madrid 78 (-1), 2. Barcelona 75, 3. Valencia 48 (-1), 4. Levante 48, 5. Malaga 47 (-1), 6. Osasuna 53, 7. Atletico 42…

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ikanonimus 08.04.2012.

    bravo levante pravo ste osvježenje ovogodišnje primere i bilo bi mi drago da uđete u doigravanje za ligu prvaka

  • vikisija 08.04.2012.

    Bravo za Levante...odlična sezona za njih iznad svih ocekivanja...ali to je vjerojatno samo ova sezona, a sljedece ce tesko ista postic, cak bi se mogli borit za opstanak...Puno je takvih primjera jedne odlicne sezone...Hoffenhaim, Sampdoria, Monaco (cak i duze izdrzali), Newcastle (kad je ispo prije par godina)...nemaju neke zvijezde, ali im se ova sezona poklopila i svaka im cast!!!

  • Penny Dollar 08.04.2012.

    U Spanjolskoj mi je ovaj ostatak lige puno zanimljiviji od borbe Barce i Reala. 11. Vallecano samo 3 boda dijele od Europe. Jako gusto i jako zanimjivo. 3 kluba u borbi za LP i 6 u borbi za EL, napetije od borbe 2 tima za naslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare