To je to što me zanima!

Lewandowski na pripremama Borussije, u Bayernu od 2014.

Lewandowskom će to biti posljednja sezona u dresu kluba iz Dortmunda, jer će od sljedećeg ljeta, nakon što mu istekne ugovor, besplatno otići u minhenski Bayern
Vidi originalni članak

Poljski napadač Robert Lewandowski u nedjelju se priključio pripremama Borussije Dortmund. Iako se Poljaka povezivalo s odlaskom u Bayern, Real i Chelsea, on će sezonu odraditi u redovima Borussije.

Ipak, bit će mu to posljednja sezona u dresu kluba iz Dortmunda, jer će od sljedećeg ljeta, nakon što mu istekne ugovor, besplatno otići u Bayern. To informaciju potvrdio je i trener Borussije Jürgen Klopp.

- Mislim da je činjenica da će Lewandowski od sljedeće sezone igrati za Bayern svima poznata. Pitanje je sada samo što će se dogoditi do trenutka. Prodaja više ne dolazi u obzir. Sada moramo dokazati kvalitetu s Robertom u momčadi. Znam da je i on gladan uspjeha - rekao je Klopp.

Borussia je ovog ljeta ostala bez jednog igrača koji je otišao u Bayern. Riječ je o Mariju Götzeu, koji je prodan za 37 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 1980bena 07.07.2013.

    bvb će uz lewu i njihovu računicu donijet oko 70 mil €,kluba,a ovako bi dobili oko 30-ak za njegov transfer!tako pišu njemačke novina koje recitiraju upravu kluba,,,tako da ne pricajte gluposti ljudi dobro rade svoj posao i dobro su se pojačali s nekim igračima,opet će biti dobri!

  • 1980bena 07.07.2013.

    odlična vijest,definitivno vidim bayerna još godinama na samom vrhu europe uz barcu naravno...

  • Frenkyy 07.07.2013.

    Ovalo je Lewa zajebo klub u čiju se ljubav kune!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare