To je to što me zanima!

Lewandowski napušta Bayern; jedina želja mu je Real Madrid

Najveća zvijezda Bayerna, kojega će ovo ljeto preuzeti Niko Kovač, Robert Lewandowski planira ovo ljeto napustiti klub, a što se odredišta tiče, za njega postoji samo Real
Vidi originalni članak

Prošli tjedan odjeknula je vijest o promijeni na klupi Bayerna - novi trener od ovog ljeta postaje bivši hrvatski reprezentativac Niko Kovač.

A Kovača bi mogao obliti hladan znoj kada čuje najnoviji trač iz svlačionice njegova budućeg kluba. Naime, izgleda da se u tajnosti sprema veliki transfer. Najbolji strijelac Bundeslige i glavna karika Bayerna Robert Lewandowski suigračima je najavio svoj odlazak, piše njemački Bild.

OPET GA SELE Španjolci: Rakitić će biti prvo Kovačevo pojačanje u Bayernu

U prilog ovome ide i činjenica da je Lewandowski promijenio menadžera. Prekinuo je suradnju sa Cezaryjem Kucharskim te Piniju Zahaviju, koji je imao glavnu ulogu u Neymarovom transferu u PSG, dao zadatak da ga odvede do Santiago Bernabeua. Njihov ugovor traje tek do 31. kolovoza ove godine, odnosno završetka ljetnog prijelaznog roka, što bi dodatno potvrdilo Zahavijevu ulogu.

Poljak već duže vrijeme mašta o ovom transferu, a zeleno svijetlo dao je i trener Madriđana Zinedine Zidane. Navodno je između Lewandowskog i Reala sve dogovoreno, a čeka se samo pristanak Bayerna.

SEZONA GOTOVA Loše vijesti za Heynckesa: Na Real Madrid ići će bez Vidala...

Lewandowski je i prije pet godina bio na meti Reala, ali dogovor između njegovog tadašnjeg kluba Borussije Dortmund i Madriđana nije postignut. No, Lewa ne odustaje.

Bio bi to veliki šok za novog trenera Bavaraca Niku Kovača, jer upravo Lewandowski je najefikasniji igrač u momčadi. Nastupio je 42 puta ove sezone i postigao čak 38 pogodaka.

Upravo ova dva kluba odmjerit će snage ovu srijedu u polufinalu Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • njesra1 22.04.2018.

    Ko da je to problem, kovac dovodi Rebica sa sobom haha

  • Mara17Orsolic5 22.04.2018.

    Već ga tri godine šaljete u taj Real, a on nikako da ode tamo!! Već ste stvarno dosadni s tim!! Ako se transfer ostvari, a znam da neće, onda pišite da je Lewa u Realu, a ne sada kad uopće nemate pojma želi li on ići u Real ili ne!! Tako isto i za Mandžu! Vi ga mediji selite iz Juventusa od kako je došao u Juve! Prvo se dobro informirajte, a onda tek pišite nešto!! Znamo mi svi da je Lewa Realova želja, tj. želja Madrida, ali čija Lewa nije želja!? To što ga Španjolci žele pa pišu gluposti, kao on želi u Real, nije dokaz da Lewa ide u Real!!! Nema tih novaca za koje bi Lewa htio ići u Real! Nema tih novaca za koje bi Bayern prodao svoju najveću zvijezdu!! Ni Lewa ni Bayern nisu ludi!! Da Lewa već dugo želi u Real, da ga Bayern zaista želi prodati zar ne mislite da bi Lewa već bio u Realu, da ga onaj Realovac, Anchelotti ne bi prodao svojem dragom klubu?! A osim toga, koliko ja znam Lewa je prošle sezone produžio ugovor! Da želi iz Bayerna to ne bi učinio!!

  • misterznanje 22.04.2018.

    kad je saznao kakav stručnjak sa bratom također dolazi jedina opcija je bežanija iz kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare