To je to što me zanima!

Lewis šokirao modnim stilom: 'Gle ga, izgleda kao moja baba'

Hamilton je izvan staze drugačiji lik, reklo bi se, "fura svoj film". Često koketira s hip-hop i R&B industrijom, druži se sa zvijezdama tog glazbenog žanra, prijatelj je s Kanyeom Westom i Kim Kardashian...
Vidi originalni članak

Vozačku vještinu ne može mu nitko osporiti. Lewis Hamilton jedan je od najboljih vozača u povijesti Formule 1 što je dokazivao i kada mu stvari nisu išle u prilog. Majstor vožnje na kiši, drzak i beskompromisan na stazi kada je potrebno stavljaju ga rame uz rame s Michaelom Schumacherom po postignućima.

POGLEDAJTE VIDEO: Hamilton vježba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, kada dođe do stvari van staze... Tu je priča nešto drugačija. Schumacher je bio frajer gdje god se pojavio. Britkog uma i šarma na njemački, veći dio karijere bio je drag čak i rivalima. Vozeći za Ferrari, prvenstveno je postignućima, a zatim likom i karakterom stvorio najbolju momčad u povijesti F1, prema riječima dugogodišnjeg novinara Marka Hughesa.

Hamilton je izvan staze drugačiji lik, reklo bi se, "fura svoj film". Često koketira s hip-hop i R&B industrijom, druži se sa zvijezdama tog glazbenog žanra, prijatelj je s Kanyeom Westom i Kim Kardashian s kojima je nekoliko puta snimljen na večeri... A povrh svega, užu i širu publiku Formule 1 često je častio, pa i šokirao, odjevnim kombinacijama, svojim smislom za modu.

Ovoga puta opet je dospio na naslovne stranice društvenih mreža i stranih medija kada se uoči treninga za VN Belgije pojavio u kombinaciji, koja je izazvala lavinu smijeha među obožavateljima i pratiteljima Formule 1.

Tisuće komentara na račun izgleda najveće svjetske vozačke zvijezde sveli su se na jedan, nama najupečatljiviji.

- Odličan vozač, ali je predmet sprdnje izvan staze. Izgleda kao moja baba kada se usred zime sprema za odlazak u supermarket - stoji u jednom komentaru.

Hamilton jest jedan od najboljih vozača u F1, no izvan staze se nekako ne može mjeriti sa Schumacherom. Koheziju kakvu je Ferrari imao u njegovo vrijeme doživjela je malo koja momčad. Dugo godina funkcionirali su na najboljoj mogućoj razini, a ključ suradnje ipak leži u mnogim drugim bitnim stvarima osim samog utrkivanja.

Michael Schumacher vezao se s mehaničarima i osobljem u momčadi, znao im je obitelji, pamtio datume rođendana i svako malo pitao što se događa u njihovu privatnom životu. Bio je faca van staze kao i na njoj, tijekom godina donirao je silne milijune raznim humanitarnim udrugama, igrao humanitarne nogometne utakmice, bio je Champion of Sport UNESCO-a... Čak je dobio i primjerak sa svojim likom u poznatom crtanom filmu 'Auti', a sjetit ćemo se i upečatljive scene Top Geara kada je upravo on bio famozni The Stig.

Hamilton ipak ima drugačiju životnu priču, suprotan je karakter Michaelu pa ga s razlogom brojni obožavatelji ne spominju u kontekstu najvećeg ikada. Vrijeme će pokazati hoće li to ikada postati.

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE U NEDJELJU U 20 SATI:

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Marko33 29.08.2021.

    Novinar zaspo ili?? Nema sažetka kvalifikacija, niti info o Lando Norris-ovom izlijetanju u istim🤷‍♂️

  • Bummser 30 29.08.2021.

    Kakav Lik. 🤦‍♂️

  • nap 28.08.2021.

    To je njegov stil

Komentiraj...
Vidi sve komentare