To je to što me zanima!

Liam Huculak novi je ‘štemer’ u Medveščaku: Snažan je igrač

Unatoč svojoj visini, 196 centimetara, kliže iznimno dobro i jedan je od igrača koji će uvijek zaštititi suigrače te napraviti sve za momčad, rekao je trener Medveščaka
Vidi originalni članak

Moj najvažniji posao je isprovocirati suparničke igrače i onda se potući s njima, rekao je Kanađanin Liam Huculak (29), novi igrač Medveščaka.

Trener “medvjeda” Marty Raymond doveo ga je i da se potuče kad zatreba. Huculak je prije četiri godine igrao za Raymonda u Bakersfieldu i te je sezone zbog tučnjava zaradio čak 168 minuta kazne.

- Liam je snažan igrač. Unatoč svojoj visini, 196 centimetara, kliže iznimno dobro i jedan je od igrača koji će uvijek zaštititi suigrače te napraviti sve za momčad. I pravi je vođa na ledu - istaknuo je Raymond, koji je prošle sezone za tučnjavu sa suparnicima doveo Pascala Morencyja.

No Kanađanin se sredinom prošle sezone teško ozlijedio nakon vrlo pijane noći. Tomu Zanoškom stoga je trebao novi partner za kavge.

- Momčad uvijek mora imati igrača koji će zaštititi one koji znaju igrati. Kad jednom dobiju ‘batina’, suparnici više ne ulaze u kontakt - stalno je govorio Raymond.

Napadač Huculak, koji će u Medveščaku biti na probnom roku, prošle je sezone igrao za Colorado u ECHL ligi, trećoj po rangu na sjevernoameričkom kontinentu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • someonelikeyou 28.07.2012.

    Zar ovu godinu nismo opet trebali gledati Pascal Morencyja ??? Pa on je imao stila i dušu !! Obećali ste da će igrati ovu godinu - gdje je ???

  • psukan 07.07.2012.

    nazalost Prpica nemoze nitko zamjenit..dok je igrao i dok se tukao uvijek je to radio sa srcem

  • psukan 04.07.2012.

    dobro dosao u brlog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare