To je to što me zanima!

Liga prvaka: Čupić najbolji strijelac u pobjedi Lowena

Nakon što je u 1. kolu kvalifikacija Lowen slavio nad Gorenjem iz Velenja, u drugoj je utakmici skupine nadjačao danski Silkeborg 31-26 (17-13)
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić postigao je osam golova u pobjedi svog Rhein-Neckar Löwena nad Bjerringbro-Silkeborgom u 2. kolu skupine W wild-card turnira za plasman u Ligi prvaka. Nakon što je u 1. kolu Rhein-Neckar slavio nad Gorenjem iz Velenja 33-28, a drugoj je utakmici skupine nadjačao danski sastav 31-26 (17-13). Pred nekih 2000 gledatelja u Europahalleu u Karlsruheu, pored najefikasnijeg Čupića je kod sastava Ole Lindgrena dobro raspoložen bio Uwe Gensheimer sa šest golova. Rasmus Lauge i Christian Back postigli po pet golova svaki za poraženi danski sastav.
U drugoj utakmici Ademar je pobijedio Gorenje 27-21, te tako uništio slovenskom sastavu snove o Ligi prvaka. Kod pobjedničkoj je sastava najefikasniji bio Denis Buntić s pet golova.
U nedjelju je na rasporedu posljednje kolo turnira a sastaju se Rhein-Neckar i Ademar, te Bjerringbro-Silkeborg i Gorenje. Pobjednik turnira izborit će plasman u skupini A Lige prvaka.

Kvalifikacije za LP, 2. kolo skupine W:
Rhein-Neckar Löwen - Bjerringbro-Silkeborg 31-26
Gorenje Velenje – Ademar Leon 21-27

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hrvat20 04.09.2010.

    dobro ti ovaj rukomet nikog i ne zanima dok ne krene ep ili sp,dili je nogomet vele gledaniji

  • Philly76 04.09.2010.

    to čupko našo si odličan klub. lowen ima najveći budžet na svijetu od rukometnih klubova. tamo će moć napredovat sjajno je to i a repku. sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare