To je to što me zanima!

Liga prvaka: Liverpool po nadu, AC Milan za prolaz

Protiv portugalskih klubova finalisti prošlogodišnje Lige prvaka Milan i Liverpool tražit će spokoj, odnosno nadu za plasman u osminu finala
Vidi originalni članak

Prije tri tjedna Liverpool je opasno visio, trebala im je po svaku cijenu pobjeda i “raznesli” su turski Bešiktaš 8-0. No rekordna večer odavno je povijest, eventualni kiks protiv Porta i europski doprvak je na koračić od oproštaja...
- U nešto smo boljoj situaciji od one uoči utakmice s Bešiktašom, ali opet svaki drugi rezultat osim pobjede mogao bi nas koštati eliminacije. Utakmica s Turcima još je jednom pokazala da moja momčad ima karakter, a vjerujem da ćemo to i večeras dokazati - rekao je strateg “redsa” Rafael Benitez i tako barem na trenutak u drugi plan stavio učestala prepucavanja s vlasnicima kluba. No svjestan je da mu pozicija više nije nedodirljiva i lako bi se moglo dogoditi da Liverpoolov oproštaj s Ligom prvaka ujedno bude i povod za njegov otkaz. Pravo na krivi korak jednostavno nema.
I dok se “redsi” bore za nadu u prolaz, Milan će se protiv drugog portugalskog kluba boriti za spokoj uoči zadnjeg kola.
- Nama jedino igra pobjeda i sve od sebe ćemo dati da je ostvarimo. Ali ipak je to Milan... - rekao je bivši milanist, danas veznjak Benfice, Rui Costa.

KLJUČNI DVOBOJ ŠAHTARA U GLASGOWU
Večerašnji dvoboj na Celtic Parku najvjerojatnije će odlučiti drugog putnika za osminu finalu, jer nerealno je očekivati da jedno ne bude Milanovo. Nakon petosatnog leta Srnina momčad doputovala je u Glasgow po bod koji bi im širom otvorio vrata osmine finala. Naš reprezentativac trebao bi zaigrati od prve minute, a svi u ukrajinskom klubu, posebno trener Lucescu, uvjereni su da će Škotsku napustiti neporaženi.

VALENCIJINO BITI ILI NE BITI PROTIV SCHALKEA 04
Klub s Mestalle prolazi najteže razdoblje u posljednjih nekoliko sezona i večerašnju utakmicu protiv Schalkea označili su kao ključnu za povratak. Bez obzira što su na posljednjem mjestu skupine B, teoretske šanse za prolaz u osminu finala još imaju, ali osim što se dosta toga treba poklopiti, morali bi u zadnjem kolu dobiti Chelsea u Londonu. A hoće li Ivan Rakitić večeras zaigrati, još je nepoznato.

U SKUPINI C SVI VJERUJU DA MOGU U DRUGI KRUG
Madridski Real nada se barem bodu u Bremenu, što bi im najvjerojatnije bilo dovoljno za drugi krug, dok su u Werderu poručili da večeras mogu pobijediti i u zadnjem kolu dohvatiti osminu finalu. Lazio je uvjeren da će sigurno dobiti Grke i doći na korak od prolaska, Olympiacos tvrdi da neće izgubiti i da su oni ti koji će proći dalje. Sve u svemu, u skupini C sve momčadi “pucaju” od optimizma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare