To je to što me zanima!

Liga prvaka: Zagrebaši na putu prema polufinalu

Odlučujući meč LP-a rukometaši CO Zagreba igraju u nedjelju (17.30 sati) u Flensburgu, gdje im osim pobjede treba i dobar rasplet u Pamploni
Vidi originalni članak

Da bi izborili plasman u polufinale rukometne Lige prvaka zagrebaši moraju pobijediti Flensburg, no i Portland San Antonio u subotu (18 sati) mora odigrati za njih i na svom terenu dobiti Hamburg.
- Nitko se od nas ne zavarava da će nam Flensburg u nedjelju, ne daj Bože, pustiti. Iako više nemaju šansi za prolazak u polufinale, ići će na nas 150 posto, žele tu pobjedu u Ligi prvaka pred svojim navijačima - rekao je Igor Vori pred odlučujuću utakmicu sezone i dodao:
- Još se manje zavaravamo da će Portland igrati za nas. Ako dobiju Hamburg, a mi ne uspijemo pobijediti u Flensburgu, Portland ide u polufinale. A svi su ih otpisali nakon poraza u prva dva kola.
U redovima zagrebaša nema nervoze pred odlazak u Flensburg.
- Mi smo svoje napravili s tri domaće pobjede. Jedino što na gostovanjima imamo loših iskustava, dugo nismo dobili važnu utakmicu vani. Sad smo se našli u poziciji da imamo priliku izboriti plasman u polufinale i ne bi je smjeli propustiti - završio je Vori.

KIEL, BARCA, CUIDAD REAL...
Plasman u polufinale rukometne Lige prvaka u skupini 1 izborio je aktualni klupski prvak Europe, njemački Kiel. Uz njih je i Barcelona u skupini 3 osigurala polufinale, dok će zadnje kolo odlučiti o polufinalistima iz skupina 2 i 4. U skupini 4 najizglednije šanse ima španjolski Ciudad Real našeg reprezentativca Pere Metličića, koji na svom terenu dočekuje njemački Gummersbach. Ciudad ima dva boda više i gol prednosti (28-27) iz prvog međusobnog susreta.

LACKOVIĆ: I MI ŽELIMO POBJEDU
Vjerujem da će Portland u Pamploni bez većih problema dobiti Hamburg. Onda sve ostaje na Zagrebu. No i mi u Flensburgu želimo pobjedu, da se od Lige prvaka oprostimo na dostojan način. Toliko dugujemo svojim navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare