To je to što me zanima!

Liječnici tvrde da se Dudu vraća za četiri mjeseca

Prema pisanju internetskog portala Globoesporte.com, napadač Arsenala Eduardo da Silva vratit će se treninzima za četiri mjeseca
Vidi originalni članak

Eduardo se trenutačno nalazi u Brazilu, a o njegovu oporavku brine se liječnik brazilske reprezentacije Jose Luis Runco. On je uvjeren kako će Dudu s lakšim treninzima moći započeti krajem kolovoza, što je sjajna vijest. Prema prvim prognozama, Dudu je trebao izbivati s terena devet mjeseci, a ovako će se nogometu vratiti za šest.
- Liječnik je rekao da će se vratiti za četiri mjeseca, što je Dudua jako razveselilo - rekao je Eduardov rođak Narley da Silva za GloboEsporte.
Napadač hrvatske reprezentacije oporavlja se, zajedno s Ronaldom, u klinici R9. Započeo je s fizikalnom terapijom, a o njegovu oporavku najviše se brine terapeut brazilske reprezentacije Odir de Souza.
- Dudu svako jutro odlazi u kliniku, a Odir će odlučiti hoće li nedjeljom imati slobodan dan. Trenutačno prolazi elementarne vježbe, a intenzitet vježbanja povećavat će se kako će vrijeme odmicati - otkrio je Eduardov neslužbeni glasnogovornik Narley.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bernarda kulić 25.04.2008.

    tko je uopce taj dudu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare