To je to što me zanima!

Liječnik: Mozak Schumachera radit će kao bolid Formule 1

Njegove moždane stanice radit će kao bolid Formule 1. Ako neki vozač pokaže slabost, drugi će ovladati novom situacijom. Tako radi i mozak, veli doktor Sabarini
Vidi originalni članak

Na socijalnim mrežama proširila se vijest kako je Michael Schumacher preminuo, no bolnica u Grenobleu u kojoj Nijemac leži odmah je demantirala nečiju lažnu informaciju. Njegovoj obitelji, koja je ionako u šoku, sigurno nije ugodno slušati takve stvari.

Vrhunski neurokirurg Munther Sabarini za Daily Record je izjavio kako se ne boji za Schumija, štoviše uvjeren je da će Michael biti onaj "stari".

- Njegove moždane stanice radit će kao bolid Formule 1. Ako neki vozač pokaže slabost, drugi će ovladati novom situacijom. Tako radi i mozak. Mladi i zdravi ljudi poput Schumachera imaju bolje šanse za oporavak od takve traume - rekao je Sabarini.

Najveći rizik trenutno je opasna upala pluća. 

Podsjećamo, sedmerostruki svjetski F1 prvak već je pet tjedana u bolnici nakon nesreće na skijanju.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • MajaPrpić Šabić 08.02.2014.

    Što god tko ovdje rekao, meni osobno on u životu ne znači ništa, ali svejedno čovjeku želim ozdravljenje i dug život.

  • malinois 07.02.2014.

    Ja ne pratim formulu,svi vozači su dobri,samo ovisi šta voziš.Ako ostane živ neče ostat isti,to je činjenica.

  • agguero 07.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare