To je to što me zanima!

Liječnik uspio izbaciti ministra, odvjetnik majstor tie breaka

Šahovski velemajstor Alojzije Janković ozlijeđen je nastupio u dvije kategorije i u obje ispao, a četvrtfinale je ušao bivši nogometaš Igor Musa
Vidi originalni članak

Drugog dana Stars Open Toura, turnira teniskih rekreativaca u Rovinju, neki od favorita oprostili su se prije četvrtfinala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naš šahovski velemajstor Alojzije Janković prijavio se u dvije kategorije, single i pro single, iako već neko vrijeme vuče ozljedu. Stisnuo je zube i zaigrao, ali izgubio je u obje kategorije.

Izvrstan je i napet meč bio između ministra financija Zdravka Marića i riječkog kardiologa Sandra Brusicha, a nakon tri seta pobijedio je liječnik te izbacio ministra iz turnira.

U četvrtfinale su ušli i bivši nogometaš Igor Musa, prvi nositelj Matej Dumbović, kao i odvjetnik Mate Matić, majstor za tie break. Naime, tri je suparnika za redom svladao u odlučujućoj igri. 

Danas se igra završnica turnira, gdje se ističe uzbudljiv dvoboj pro doublesa, gdje će snage odmjeriti aktivni tenisači: prvi nositelji Baković i Dvoršek idu na Tončija Perića i Nerona Štetića, koji su jedni od favorita turnira.

STARS OPEN TOUR Ispali nogometaši Mladinić i Butorović te član Parnog valjka

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MateCro 13.02.2022.

    Marić nije uspio nabaviti lijek za svog protivnika. Uzeo je preskup zalogaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare